KAYA REKLA ZBOGOM

Srpkinja ostavila igrača Rijeke zbog fatalnog vaterpolista? ‘Jednom kad odem, ne vraćam se‘

Srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaya progovorila je o prekidu veze s nogometašem Mateom Pavlovićem

Katarina Ostojić Kaya i Mateo Pavlović

 Instagram/Profimedia

Srpska pjevačica Katarina Kaya Ostojić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića i progovorila o prekidu veze s našim nogometašem Mateom Pavlovićem, koji je nedavno postao pojačanje Rijeke.

"Istina je, da. To sam još jučer rekla. Objavila sam... Sad bi neki rekli: ‘Čim izađe iz veze, dođe u Ami G show... Točka je definitivno stavljena", rekla je Katarina, prenosi Nova.rs.

image

Mateo Pavlović i Kaja Ostojić

Screenshot: Instagram

"Ne bih ništa pretjerano sad o tome pričala. Želim ostati dostojanstvena. Jednom kad odem, više se ne vraćam", dodala je.

Voditelj ju je pitao kakav joj je trenutno emotivan život, a ona je odgovorila: "Nepostojeći! Vjerovali ili ne."

Srpski mediji također pišu i da se, dok je još bila u vezi s Pavlovićem, spetljala s talijanskim vaterpolistom rodom iz Argentine Gonzalom Echeniqueom.

"On je s ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobjedu. Tu se, sasvim slučajno, našla Kaya, koja je izašla van s prijateljicama. Kada ga je vidjela, nije mogla vjerovati koliko sliči njezinom dečku. Prišla mu je i počeli su ćaskati. Na kraju večeri razmijenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kayi da neće više igrati za francuski Amiens i da želi potpisati za Rijeku. Poludjela je! Nikako se nije željela preseliti u Hrvatsku! Tad se počela intenzivno dopisivati s Gonzalom", rekao je izvor za Informer, prenosi Nova.rs.

"Rekla je dečku da ne želi ići u Hrvatsku i da bi bilo najbolje da prekinu. Mateo čak ni ne zna da je ostavljen zbog Gonzala! Echenique ju je pozvao da dođe u Recco, gdje trenutno živi, a ona je objeručke prihvatila. Pakira kofere, baš je zaljubljena", rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:46