OBJE VOLE HUREM

Srpska folk pjevačica Dara Bubamara iskopirala Sandru Perković, a onda se još pohvatala s dečkom

Dara Bubamara u romantičnom okruženju, na ćilimima s dečkom nije mogla obuzdati strasti
Dara Bubamara
 Instagram

Obje bi htjele biti kao Hurem.

Samo mjesec dana nakon što je naša najtrofejnija atletičarka Sandra Perković (30) na svom Instagramu podijelila niz fotografija s proputovanja Turskom u pratnji svog dečka i trenera Edisa Elkasevića (37), jedna fotografija u Instagramskom bespuću zapela nam je za oko.

Naime, kada je bila u Istanbulu Sandra za jednu posebnu fotografiju u duhu starih vremena uputila u najpoznatiji istanbulski 'photo spot' koji ostavlja bez daha i privlači influencere iz cijelog svijeta.

image
Sandra Perković
Instagram

Odjenula je raskošnu zelenu haljinu, stavila u kosu tijaru i na ćilimima okružena brojnim jastucima zablistala je baš poput poznate sultanije Hurem.

Čini se da je fotografija šarmantne Sandre mnogima zapela za oko, a posebno srpskoj folk pjevačici Radojki Adžić, poznatijoj kao Dara Bubamara (44) koja ju je odlučila iskopirati.

image
Sandra Perković, Dara Bubamara
Instagram/kolaž

Otišla je u Tursku u fotografski studio Taht İstanbul i fotografirala se na istom mjestu i u istoj autohtonoj priči kao i Sandra, a cijeli photosession pomaknula je na novi nivo pohvatajući se sa svojim dečkom na ćilimima.

image
Dara Bubamara i njen dečko Toni
Instagram

Naime, Dara Bubamara, kako pišu srpski mediji, već neko vrijeme uživa s novim dečkom koji je obožava počastiti putovanjima na luksuzne destinacije. Zajedno su posjetili i Zanzibar, Hrvatsku, Monako, Grčku i Maldive. O njenom mlađahnom dečku se zna samo da se zove Toni, da ima svega 23 godine te da je poduzetnik koji uživa u raskoši, a očito se voli i prepustiti strastima.

image
Dara Bubamara
Instagram

Fotografiranje u popularnom studiju Taht İstanbul, koji se nalazi na vrhu zgrade, naplaćuje se 100 lira, odnosno oko 80 kn po osobi ako ne trebate asistenciju profesionalnog fotografa, već se sami slikate i snimate svojim fotoaparatom ili mobitelom. Za to vrijeme čaj i kava na ovoj lokaciju su vam besplatni kao i korištenje tradicionalne turske odjeće za snimanje, za koju se Dara Bubamara ipak nije odučila za razliku od Sandre Perković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:59