VJENČANJE U TAJNOSTI

Srpska glumica prekinula s Igorom Kojićem i iznenada uplovila u brak s hrvatskim nogometašem

Teodora Bjelica i Karlo Muhar vjenčali su se u tajnosti u krugu najbližih ljudi, kako je Teodora jednom prilikom rekla da želi

Karlo Muhar i Teodora Bjelica

 Screenshot/instagram/dorinlucissima/

Srpska glumica Teodora Bjelica (30), kćer Gordane Bjelice, udala se za hrvatskog nogmetaša Karla Muhara (28). Dosad se glumica nije u javnosti pojavljivala s novim dečkom, pa su se vjenčali u tajnosti, a fotografije su isplivale na društvenim mrežama.

Par se vjenčao u krugu najbližih - pred obitelji i prijateljima, pišu sprski mediji.

Karlo je rođen u Zagrebu, a trenutno igra za rumunjski klub CFR Cluj.

Teodora je nedavno govorila za srpske medije kako vjeruje u brak i želi djecu.

„Oduvijek sam vjerovala da moja bajka mene čeka. Vjerujem u brak, vjerujem u ljubav. Maštala sam o dječjim imenima, kao što mašta svaka djevojčica... Voljela bih imati dvoje djece, a vidjet ćemo što će mi Bog dati”, ispričala je o planovima za obitelj, pa se dotakla i kakvo bi vjenčanje voljela, što se čini da joj se ispunilo.

„Priželjkujem intimno vjenčanje u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan koliko sam čin u kojem se zavjetuješ partneru na vječnu ljubav”, ispričala je.

Otkrila je i kako je muškarac može osvojiti.

„Najljepše me zna voljeti. Ljudi se prepoznaju i mene muškarac može osvojiti dobrotom, lijepim odgojem i ponašanjem prema meni... Žene uvijek trebaju obratiti pažnju kako se muškarac ponaša u restoranu, kako se ophodi prema životu, životinjama, djeci, starijima... Apsolutno mi nije najbitniji fizički izgled, naravno da je bitan, volimo vidjeti lijepo, ali bitno mi je da je dobar čovjek, to je broj jedan”, rekla je za srpske medije.

Podsjećamo, prošle godine u srpnju, prema pisanju Kurira, Teodora je prekinula vezu s Igorom Kojićem, inače bivšim suprugom naše pjevačice Severine. Teodora i Igor kao razlog tog prekida naveli su da nemaju više iste životne interese.

„Igor i Teodora prekinuli su prije nekoliko tjedana. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da Severinin bivši muž nikako nije za nju. S vremenom su krenule nesuglasice te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu”, izjavio je tada blizak izvor za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 10:58