FANOVI U EKSTAZI

Srušila Internet: Lidija Bačić podijelila vruće fotografije u korzetu: ‘Nemam riječi! Napokon ćeš u Playboy?!‘

Bačić je početkom siječnja rekla da ne voli pričati o svome ljubavnom životu, ali je ipak otkrila da je joj je trenutno "lijepo"

Lidija Bačić

 Instagram/Instagram

Splitska pjevačica Lidija Bačić (37) objavila je u petak na društvenoj mreži Instagram seksepilom nabijenu fotografiju koja je zaludila njezinih više od 420 tisuća pratitelja.

Bačić na fotografiji nosi crni djelomično razvezani korzet, krem gaćice, crne rukavice i crne cipele na petu. Pjevačica se priljubila u tamnu reflektivnu površinu te istaknula svoje bujne grudi. Kosu je složila u neuredni rep.

"Tko je sretnik?"; "Napokon ćeš u Playboy?"; "Uljepšala si mi dan"; "Nemam riječi"; "Blago tebi"; "Ova žena je enigma"; "Savršenstvo" i "Volim te" samo su neki od komentara koji su pristigli na ovu izazovnu fotografiju.

Činjenica da je na fotografiji tagirala stilista, izvršnog producenta i kreativnog direktora Viktora Dragu, poznatog hrvatskog modnog djelatnika te pokretača manifestacije Cro-à-Porter, sugerira da Bačić očito priprema neki novi pothvat.

Bačić je početkom siječnja Novoj TV rekla da ne voli pričati o svome ljubavnom životu, ali je ipak otkrila da je joj je trenutno "lijepo".

- Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati - rekla je pjevačica te dodala da bi svom ljubavnom životu dala ocjenu devet od mogućih 10.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:06