‘NEDJELJOM U 2‘

Stanković otkrio zašto u njegovoj emisiji nema HDZ-ovaca: ‘Je**te, njima više ni reklama ne treba!‘

Poznati voditelj otkrio je kako mu to pitanje često postavljaju u posljednje vrijeme

Aleksandar Stanković

 Darko Tomas/CROPIX

Glumac Jan Kerekeš, Tomislav Žigmanov iz Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, sportski novinar i komentator Božo Sušec, predsjednica Udruge Kamensko Đurđa Grozaj, spisateljica Silvija Šesto, Katarina Peović iz Radničke fronte - ovo su samo neka od imena koja smo u posljednje vrijeme mogli gledati kao goste u popularnoj TV emisiji "Nedjeljom u 2".

Mnogi gledatelji pitaju se zašto u studiju nikad nema nikoga iz HDZ-a, a sad im je na to pitanje odgovorio voditelj Aleksandar Stanković.

- U zadnje vrijeme redovito nas odbijaju gosti iz HDZ-a. Za najvažnije političke, društvene i ekonomske probleme često su upravo oni odgovorni i neodgovorno je da izbjegavaju najgledaniji politički talk show. Nije smrtna opasnost, preživjet ćemo, ali s obzirom na to da puno vas pita zašto nema HDZ-ovaca, zato - napisao je Stanković na Facebook stranici HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2".

- Nešto su postali jako sramežljivi i radišni tak‘ da nemaju cajta, - Strah od pitanja, rešetanja, strah od istine.., - Je**te, njima više ni reklama ne treba!, - A što da nam kažu, a da pritom ne lažu? - samo su neki od komentara ispod objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:50