OTKRILE IH FOTKE

Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan Novu godinu dočekao s 12 godina mlađom srpskom glumicom

Čini se da su Goran Bogdan i Jovana Stojiljiković obnovili svoju romansu

Goran Bogdan

 Cropix

Čini se da su glasine o obnovljenoj romansi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljiković (29) bile točne jer je glumac Goran Bogdan (41) dočekao Novu godinu upravo sa svojom bivšom/sadašnjom ljubavi.

Glumac je Staru godinu proveo u Istri, a s njima je u društvu bio i Rade Šerbedžija. Fotografije njihova druženja osvanule su na službenom Facebook profilu jednog pulskog kafića.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljiković upoznali su se na snimanju serije "Senke nad Balkanom", a svoju su vezu započeli u prvoj polovici 2019. godine. Za njih se saznalo kada je u Narodnom pozorištu u Beogradu Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća nakon premijere "Nečiste krvi" u kojoj je imala glavnu ulogu.

image

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan

Antonio Ahel/Ata Images/Prof

No, nakon zajedničkog života u Beogradu, otišli su na različite strane svijeta - Goran u Los Angeles, a Jovana je promovirala seriju "Južni vetar: Ubrzanje" po regiji. Čini se da je udaljenost bila presudna za prekid poznatog para. Početkom 2020. godine doznalo se da su prekinuli, a Bogdan se na 70. Međunarodnom filmskom festivalu crvenim tepihom prošetao bez Jovane.

No, kako doznaje Gloria.rs, par je obnovio svoju ljubavnu vezu ponovno se zbliživši na snimanju serije "Područje bez signala".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 01:14