ČEKA TITULU 'PRVOG PERA HRVATSKE'

STARLETA NAJAVILA KNJIGU KOJA ĆE UZBURKATI DOMAĆU JAVNOST Otkrila i što su joj sve nudili za seks

 CROPIX

Okušala se kao manekenka i starleta, a Ava Karabatić sad očito priželjkuje i titulu 'prvog pera Hrvatske'.

U Zadru je predstavila svoju autobiografiju 'Ja nomad', a okupljenima je pročitala i neke odlomke iz knjige, najavivši kako se radi o štivu koje će definitivno uzburkati domaću javnost.

Samouvjerena Karabatić svoj stil pisanja usporedila je s književnim velikanima Miroslavom Krležom i Émileom Zolom, koji su joj najveći uzori, a osvrnula se i na brojne nemoralne ponude koje je u Zadru, gdje je upisala Filozofski fakultet, često dobivala.

'Za seks su mi nudili svašta - od čokolade do jahte. Imam i ja svoju cijenu kad je posao u pitanju, ali kad se radi o ljubavi, tu me ne možete kupiti. Nikad nisam pokleknula i dopustila da me drugi izmanipuliraju', rekla je Ava, a prenosi portal 057info.

Karabatić je prepričala i anegdotu s masaže, koja je, kaže, skoro završila poljupcem s djevojkom.

Ava je u knjizi opisala i kako se svojedobno dopisivala s jednim zatvorenikom, a s obzirom da ju je to s vremenom počelo uzbuđivati, tako 'napaljena' spakirala je kovčeg i otišla ga posjetiti u zatvor.

'To je bilo najluđe vođenje ljubavi u mom životu. Adrenalin u zatvorskoj ćeliji bio je ogroman. Bilo je fenomenalno, iako sam znala da ga više nikad u životu neću vidjeti', rekla je Ava, a piše Zadarski.hr.

Okupljenima je također otkrila kako je pamet njezina najveća mana. Ona je, objasnila je, jednostavno djevojka izvan svoga vremena - pokušava se prilagoditi, ali to nekad zna biti jako teško.

Na predstavljanju autobiografije pratio ju je otac Ivica, koji je u većini slučajeva zaslužan za kćerin osebujan imidž jer joj upravo on najčešće i nabavlja odjeću za javne nastupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:50