NAJTEŽA BORBA

Stavros iz bolnice: ‘Sad se sumnja da možda imam još nešto... Daj Bože da nije, to bi bilo pogubno za mene‘

Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Bit će dobro. Ja sam optimist, vjerujem da će Bog to sve posložiti, kaže

Jasmin Stavros

 Srdjan Vrancic/CROPIX

Vijest da Jasmin Stavros boluje od raka kostiju šokirala je obitelj, prijatelje i brojne obožavatelje. Pjevač se u bolnicu javio zbog bolova u leđima, no nakon dijagnoze još je uvijek na bolničkom liječenju, a za IN magazin je rekao kako je pred njim borba za život.

- Sad me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna i moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta. Bolest je nastala tamo negdje u prvom mjesecu. Imao sam bolove u trbuhu i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu i onda sam dobio sepsu pa su me prebacili na odjel u Karlovac i tamo sam bio nekih 12-13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo što mi je.

Ništa vam ne znam… Evo, tek je drugi dan zračenja i treba proći jedno pet-šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo, sad se osjećam da ću se oporaviti i doktori i sestre i svi koji rade ovdje stvarno si daju maksimalno truda - ispričao je Jasmin Stavros.

- Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja da još možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene - rekao je Jasmin za IN magazin.

Poznato je da pjevač živi relativno zdrav život i često boravi u prirodi. Je li očekivao nešto ovakvo?

- Ma ne, nikako - priznaje.

Koliko mu vjera pomaže u ovoj situaciji?

- Pa jedino to. Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Jedino mi je žao što sam imao puno nastupa, svaki vikend po dva, čak i tri, sve sam to morao otkazati. Bit će dobro. Ja sam optimist, vjerujem da će Bog to sve posložiti - zaključio je Jasmin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:38