NAJVEĆA ŽIVOTNA BORBA

Stavros: ‘Nažalost, potvrdilo se najgore. Imam rak kostiju. U bolnici sam, imam strašne bolove‘

‘Umoran sam, bole me ruke, noge, ramena...‘, rekao nam je pjevač Jasmin Stavros

Jasmin Stavros

 Jure Miskovic/Cropix

Sve me boli. Nisam dobro - kaže Jasmin Stavros. Kralj zabave već se nekoliko dana nalazi na bolničkom odjelu zagrebačkog KBC-a Sestre milosrdnice.

Njegove zdravstvene tegobe počele su prije par tjedna puknućem čira u želucu, što je, neslužbeno doznajemo, uspješno sanirano u bolnici u Karlovcu. Glazbenik je potom otpušten iz te bolnice, ali njegove tegobe nisu prestale. Kako bolovi i opća iscrpljenost nisu jenjavali, Stavros je kolima Hitne pomoći, kažu nam njegovi prijatelji, prošlog tjedna prebačen u zagrebačku bolnicu, gdje su liječnici odmah krenuli s pretragama.

- Na svim sam mogućim pretragama. Umoran sam, bole me ruke, noge, ramena - kazao nam je u subotu Stavros, s kojim smo se čuli i u ponedjeljak, dva dana kasnije, kada nam je rekao koju dijagnozu ima.

image

jasmin stavros

Ivan Posavec/Gloria/Cropix

- Nažalost, potvrdilo se ono najgore. Imam karcinom kostiju, krećem na zračenje. Vjerujem doktorima, znam da oni rade samo najbolje za mene, a molim se Bogu da ovi strašni bolovi prestanu. Ni sam ne znam koliko lijekova za bolove pijem, neki pomažu, neki ne, a imam dojam da je bol stalno prisutna. Ne mogu spavati koliko me bole leđa, a uz bolove istodobno sam svjestan da je počela moja najteža i najveća životna borba - tihim glasom rekao nam je Stavros.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2023 21:10