‘WHERE TO SIGN‘

Stiže hrvatska inačica ‘Selling Sunseta‘: Ne propustite premijeru u Kaptol Boutique Cinestaru

U novom će docureality showu, osim savjeta o kupnji i prodaji nekretnina, osnivači Euroville pokazati i što sve Hrvatska nudi kao destinacija

Where to Sign

 Menorah Film/

Novi docureality show naziva ‘Where to sign‘, hrvatska inačica Netflixove uspješnice ‘Selling Sunset‘, premijerno će se prikazati u Cinestar kinima u četiri hrvatska grada - Zagrebu, Splitu, Puli i Dubrovniku. Kinodvorane zagrebačkog Boutique Cinestar kina u Kaptol Centru su spremne, a nakon projekcije druženje se nastavlja u WoW baru gdje će uzvanike zabavljati Matija Cvek.

Iza projekta stoje jedna od najuspješnijih domaćih produkcijskih kuća Menorah Film te agencija za luksuzne nekretnine Eurovilla koja je vodeća u mnogim trendovima na hrvatskom tržištu, pa ne iznenađuje da su se prvi odlučili i na ovaj odvažan projekt.

“Ideja za snimanje hrvatskog serijala o prodaji luksuznih nekretnina rodila se prije godinu dana. Budući da naša agencija prednjači u mnogim trendovima u Hrvatskoj, prijatelji i klijenti su nas često znali pitati kada ćemo snimiti hrvatsku verziju Netflixovog hita ‘Selling Sunset‘. Od agencije koja je vodeća na tržištu luksuznih nekretnina i koja to tržište poznaje i razumije, ovaj se korak i očekivao", rekao je vlasnik Euroville Sergio Serdarušić.

Eurovilla je za stvaranje showa ‘Where to sign‘ okupila tim najboljih domaćih audiovizualnih profesionalaca te vrhunsku produkciju iza koje stoji jedan od najuspješnijih hrvatskih producenata Fran Juraj Prižmić, čiji projekti kao što su VELIKANI HRVATSKOG GLUMIŠTA te DIPLOMATSKA OLUJA već dugi niz godina zauzimaju prva mjesta najgledanijih dokumentarnih sadržaja HRT-a.

Cilj ovog dokumentarnog formata je gledateljima prikazati dijelove Eurovillinog poslovanja koje razvijaju već 20 godina i čije detalje rijetko otkrivaju javno. U novom će docureality showu, osim savjeta o kupnji i prodaji nekretnina, osnivači Euroville pokazati i što sve Hrvatska nudi kao destinacija. Poznato je da Hrvatska visoko kotira kao destinacija za kupnju luksuzne nekretnine u Europi i trenutno je među najpoželjnijima, a hrvatsko tržište luksuznih nekretnina u posljednjih nekoliko godina bilježi brzi i značajan rast. Budući da se radi o luksuznim nekretninama, takav je i životni stil potencijalnih kupaca. Osim što će dobiti obilazak skupocjenih nekretnina, gledatelji će moći zaviriti i u glamurozni lifestyle kakvim žive kupci zainteresirani za ove nekretnine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 19:20