PONOVNO ZALJUBLJEN?

Stjepan Hauser konačno u vezi? Roditeljima u Istru doveo tajanstvenu Ukrajinku, ove snimke su ih razotkrile

Često objavljuje fotografije na kojima razmjenjuje nježnosti s brojnim ljepoticama, no ona je pratiteljima ‘zapela za oko‘

Stjepan Hauser i misteriozna Ukrajinka

 Instagram/screenshot/

Osim po sjajnoj glazbenoj karijeri, glazbenika Stjepana Hausera javnost pamti i po vezi s pjevačicom Jelenom Rozgom, a nakon dugo vremena bez ikakvih vijesti, sada su ga počeli povezivati s određenom partnericom.

Hauser često objavljuje fotografije na kojima razmjenjuje nježnosti s brojnim ljepoticama, no već neko vrijeme pratiteljima pokazuje izvjesnu Mariju koja dolazi iz Ukrajine. Prema svemu sudeći, riječ je o ukrajinskoj influencerici koju prati čak 32 tisuće ljudi, a u opisu profila je navela da su joj interesi nutricionizam, sport i ljepota.

Za sada, fotografirali su se zajedno u Rimu uz prikladan opis "ROMAntico", a ubrzo su objavili i nekoliko fotografija iz Istre, Hauserovog rodnog kraja gdje su na raznim snimkama izmjenjivali poljupce i zajedno vježbali ispred njegove vile. Također, Marija je objavila i video gdje on njoj svira čelo u prekrasnom ambijentu.

Naime, s Ukrajinkom je proslavio i 37. rođendan, a na svojim Instagram pričama se pohvalio kako ga je Marija iznenadila poklonom u hotelskoj sobi. Doduše, neki od Hauserovih pratitelja još uvijek spominju i ispituju slavnog glazbenika gdje je Benadetta Caretta, glazbenica s kojom ga se vezalo te s kojom je ostvario brojne hvalevrijedne suradnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:31