DORIS I BORIS

Što je sad ovo? Objavili da se razvode, spominjao se i preljub, a evo ih u ‘Superparu‘!

Svoju ulogu celebrity para voditeljica Doris Pinčić i pjevač Boris Rogoznica odradili su profesionalno i u duhu emisije
Boris Rogoznica i Doris Pinčić
 RTL

Gledatelji RTL-a iznenadili su se kad su u drugoj sezoni showa "Superpar" ugledali poznatu voditeljicu i glumicu Doris Pinčić te pjevača Borisa Rogoznicu. Evo o čemu je zapravo riječ!

Naime, druga sezona RTL-ove zabavne emisije "Superpar" snimala se krajem 2019. godine dok su, sad već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica još bili u braku. Svoju ulogu "celebrity para" u dvije epizode, koje će se prikazati potkraj sezone, odradili su profesionalno i u duhu emisije.

A dok se oni ne pojave, svi će se dobro zabaviti i uživati uz briljantnog Enisa Bešlagića i osam parova u borbi za veliku novčanu nagradu i titulu "Superpara". Njihove izazove, drame i preispitivanja gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

Podsjetimo, Doris i Boris, roditelji dvoje djece, u lipnju ove godine objavili su da je njihovu braku došao kraj. Bez obzira na ljubavni brodolom, zbog dobrobiti sina i kćeri ostali su u korektnim odnosima.

Nedavno se otkrilo i da je Rogoznica, dok je još bio oženjen, izmjenjivao provokativne poruke s bivšom dominom Alexom Ognjenom, zbog čega se poslije i javno ispričao.

- Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednoga dana - izjavio je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:13