‘UŽIVALA SAM...‘

Što je točno supruga milijardera pisala ženi bivšeg hrvatskog premijera? Imamo prepisku...

Cristel Carrisi Lukšić toliko se oduševila da je odlučila Sanji Orešković poslati niz poruka, a spominje i svog tatu
Davor i Cristel Carrisi Lukšić te Sanja i Ella Orešković
 Instagram/cropix (kolaž)

Glazba doista spaja ljude. Potvrđuje to i nedavno održana Dora, na kojoj je s pjesmom "Come this way" nastupila kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, pjevačica i studentica psihologije, Ella Orešković (22), a oduševila je i Cristel Carrisi Lukšić (35), suprugu milijardera Davora Lukšića i kći talijanskih glazbenih legendi Ala Bana (77) i Romine Power (77), najpoznatijih po hitu "Felicità".

Al Bano živuća je legenda Sanrema i ikona talijanske kancone, nedavno je na RAI 1, s Loredanom Berte, nastupao kao član žirija u natjecanju The Voice Senior, gdje je javno kazao kako se pri izboru pjevača za svoj tim nerijetko konzultira sa svojim kćerima.

image
Cristel Carrisi Lukšić
Instagram

No, vratimo se Cristel Carrisi Lukšić, koju je Ellin nastup na Dori toliko očarao da je poslala poruku Ellinoj mami Sanji.

Velika obožavateljica

- Gledala sam nastup vaše prekrasne kćeri, i uživala u njenom nevjerojatnom glasu. Čestitam, sigurno ste ponosni zbog nje... Ona će biti sve bolja i bolja, a talent je već pokazala. Poručite Elli da ima jednu veliku obožavateljicu, koja jedva čeka njezin sljedeći nastup - napisala je Cristel Sanji Orešković i dodala kako će snimku Ellina nastupa proslijediti svom tati, Al Banu.

image
Screenshot prepiske Cristel Carissi Lukšić i Sanje Orešković, mame pjevačice Elle i supruge bivšeg premijera
Privatna arhiva
image
Screenshot prepiske Cristel Carissi Lukšić i Sanje Orešković, mame pjevačice Elle i supruge bivšeg premijera
Privatna arhiva

- Ella ima boju glasa koju moj tata obožava: toplu i prepunu emocija - dodala je Cristel Carrisi Lukšić.

Ona je, poput svoje braće i sestara Ylenije Marije (koja je nestala 1994. godine tijekom samostalnog studentskog putovanja po svijetu te nikad nije pronađena, a 19 godina kasnije službeno je proglašena mrtvom na traženje Ala Bana), Romine Iolande i Yarija Marca, odrastala u obitelji u kojoj se uvijek slušala dobra glazba.

image
Cristel Carrisi Lukšić i Davor Lukšić
Instagram

Cristel se i sama iz hobija neko vrijeme bavila glazbom, no prije udaje posvetila se modnom dizajnu.

Čeka se Al Bano

- Oduševila nas je poruka podrške Cristel Carrisi Lukšić, i jedva čekamo da nam javi što je na Ellinu izvedbu rekao slavni Al Bano. Drago nam je da je Ella za svoj premijerni nastup na televiziji dobila mnoge pohvale. Ona je od malena zaljubljena u glazbu, a cijela obitelj joj je velika podrška u toj ljubavi - kaže Sanja Orešković.

image
Ella Orešković s majkom Sanjom
Matija Djanjesic/Cropix

Autor Elline pjesme, Siniša Reljić Simba, dodaje kako su Ellu i njega već kontaktirali neki domaći, ali i inozemni, diskografi, koji bi željeli da plavokosa studentica svoju glazbenu karijeru nastavi razvijati uz njihovu pomoć.

image
Ella Orešković
Privatna Arhina

- Imamo niz ponuda, no nećemo se zalijetati. Elli je na prvom mjestu nastavak studija, no od glazbe neće odustati. Uskoro ćemo objaviti pjesmu "Come this Way" na digitalnoj platformi, a u pripremi imamo i dvije nove pjesme - najavljuje Simba.

image
Ella Orešković
Dario Njavro Za Hrt
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:13