HRVATSKI SINATRA

Što možemo očekivati od spektakla ‘Sinatrovo by Marko Tolja‘?: ‘Nešto novo, veliko i neviđeno!‘

Svake godine raste interes za ovaj ‘hollywoodski’ event gdje poznati pjevač izvodi hitove velikog Franka Sinatre

Marko Tolja

 Promo/

Najglamurozniji zagrebački event u prosincu “Sinatrovo by Marko Tolja” koji donosi TOP RADIO i ove godine okupit će sve ljubitelje hollywoodskog zlatnog doba u hrvatskoj metropoli! U Mozaik Event Centru u dvorani ‘Voda‘ 9. prosinca posjetitelji mogu očekivati, kako je sam Tolja rekao – ‘čudo’ jer poznati glazbenik sa svojim Septetom ove godine radi nešto veće i drugačije.

- Sinatrovo je postalo event gdje ljudi žele biti, to je prilika da se pred kraj godine, prije Silvestrova dotjeraju, dođu na glamurozni event, slušaju dobru glazbu i osjećaju se kao da su u vremeplovu, vrate se u ta neka vremena koja svi gledamo na filmovima - rekao je Marko, jedan od naših najboljih vokala koji ovaj event Zagrepčanima priređuje čak osmu godinu zaredom.

Kako ga od milja zovu – ‘hrvatski Frank Sinatra’ i višestruki dobitnik nagrade Porin uz svoj fantastičan bend vrhunskih glazbenika svim posjetiteljima 9. prosinca će priuštiti večer punu glamura, elegancije i sjajnih glazbenih emocija.

‘Fly me to the moon’, ‘My way’, ‘Strangers in the night’, ‘That’s life’ - samo su neki od evergreena koji će Vas vratiti u zlatno doba glamura. Osmu godinu zaredom strastveni zaljubljenik u swing glazbu uz pratnju svog Septeta slavi rođendan velikog i vrlo omiljenog Franka Sinatre.

- Ove godine radimo čudo! Radimo nešto što do sada nismo radili. Sinatrovo je, po mome mišljenju, tokom godina stvarno postalo potpuni fenomen. Mi smo to krenuli raditi kao tribute izvođaču, kojeg jako volim, za njegov stoti rođendan i onda nakon toga nastavili praktički svake godine. To je toliko raslo da smo odlučili ove godine napraviti nešto sasvim novo, veliko i nešto što do sada nije bilo - rekao je Marko Tolja.

Svake godine raste interes za ovaj ‘hollywoodski’ event, a popularni pop, swing&jazz glazbenik svojoj publici je poslao i poruku.

- Poručujem vam da apsolutno ove godine dođete na ‘Sinatrovo’! Sigurno je većina vas čula za taj event, ali obećavam vam da ove godine radimo nešto sasvim drugačije, radimo nešto veće, čak bih to nazvao mini festivalom jer prije samog mog koncerta će biti mladi izvođači koji isto vole tu vrstu glazbe i kojima ćemo dati priliku za ‘warm up’, zatim ide moj koncert i nakon toga ćemo imati DJ-a koji će tulum nastaviti u istom ritmu do kasno u noć. Jedan super subotnji izlazak, drugačiji od ostalih u godini. Garantiram vam super mjuzu, super zabavu i na jednom nivou kakav, mislim, rijetko viđamo u našem Zagrebu - zaključio je.

Ulaznice za ovo glamurozno glazbeno putovanje nabavite preko sustava Eventim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:36