INSTAGRAM DRAMA

ŠTO SE DOGAĐA S BRAKOM SEVERINE KOJIĆ? Nakon turbulentnog vikenda danas je uslijedio veliki obrat, bolje upućeniji otkrivaju što se zapravo dogodilo

 
 Bruno Konjević / CROPIX

Nakon što je pjevačica Severina Kojić (48) ovog vikenda otpratila s Instagrama supruga Igora Kojića (32), koji je učinio istu stvar, odmah su krenula nagađanja je li njihov brak gotov i je li uistinu pukla ljubav, što se već neko vrijeme i spominje.

Ovaj potez uslijedio je nakon što je Kojić, prije dva tjedna na Instagramu maknuo fotografiju profila s pjevačicom koju je imao prilično dugo. Zamijenio ju je slikom na kojoj on pije iz staklene boce.

Također, Severina se sama vratila iz Beograda u Zagreb te svoj rođendan nije proslavila u društvu supruga.

Sva ta događanja zajedno sa pričama o njihovim navodnim učestalim svađama, sve više idu u prilog priči da par, navodno, više nije zajedno, te da su odlučili da se razvedu.

No, Severina se opet odlučila na neočekivani potez i danas ponovno počela na Instagramu pratiti profil svog supruga, a ubrzo je i Kojić ponovno zapratio Severinu.

Poznata pjevačica nije htjela komentirati napise o problemima u braku s Igorom Kojićem, o čemu se također posljednjih dana piše u medijima.

Prema nekim informacijama, taj je brak pred raspadom, ali drugi izvori tvrde da je sve ipak predimenzionirano i da se zapravo radi o trenutnoj krizi zbog nedavne Kojićeve objave na Instagramu koja je naljutila njegovu suprugu.

Zagreb, 010620
Pjevacica Severina sa odvjetnikom Matom Maticem dolazi na raspravu na Opcinski kazneni sud u Ilici.
foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:40