TOTALNA ČISTKA

Što se dogodilo? S Instagrama nestale sve zajedničke slike Šime Vrsaljka i njegove supruge Matee

Njegova ljubav s Mateom traje još iz srednjoškolskih dana i njih su dvoje slovili kao jedan od skladnijih parova
Šime Vrsaljko i Matea rijetko su se pojavljivali u javnosti
 Luka Gerlanc/Cropix

Brisanje zajedničkih fotografija s društvenih mreža u pravilu je znak da u nečijoj ljubavnoj vezi ili braku ne cvjetaju ruže i da se uskoro može očekivati kraj.

Upravo zato se pola milijuna pratitelja koliko na Instagramu broji naš nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko zapitalo gdje su nestale sve zajedničke fotografije sa suprugom Mateom.

Doduše, 29-godišnji Vrsaljko nije često objavljivao slike sa suprugom, no totalna čistka ipak nije prošla nezapaženo.

Vrsaljko je oduvijek bio miljenik žena, no njegova ljubav s Mateom traje još iz srednjoškolskih dana i njih su dvoje slovili kao jedan od skladnijih parova. Zadranin ju je zaprosio 2016., godinu nakon toga su se vjenčali, a kao kruna njihove ljubavi stigao je sinčić Bruno, koji se rodio netom prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji s kojeg se Šime vratio kao viceprvak svijeta.

U nogometu mu pak sve ide kao podmazano. S klubom Atleticom iz Madrida ove je godine osvojio titulu prvaka Španjolske i vratio se u reprezentaciju, te se s ostatkom ekipe priprema za prvu utakmicu na Europskom prvenstvu, koja je na rasporedu u nedjelju, 13. lipnja na kultnom londosnkom Wembleyju kada igramo protiv Engleske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:42