‘JAKO JE EMOTIVAN, STRAŠNO‘

Što se zapravo dogodilo Grdoviću: Njegov prijatelj za Jutarnji otkriva što sve mori omiljenog zadarskog pjevača

Grdović se sapleo na pozornici u petak i pao, a nakon što je glazba stala, a iz publike počeli stizati glasovi nezadovoljstva

Mladen Grdović

 Screenshot

Nakon što je u javnosti osvanula snimka s koncerta u Sloveniji na kojoj se vidi kako Mladen Grdović pada na pozornici i ne može se dići, jer je, može se pretpostaviti, jako alkoholiziran, pokušali smo dobiti zadarskog pjevača na telefon. Zanimalo nas je što se dogodilo. Međutim na njegov mobitel javio nam se prijatelj koji se nije predstavio, rekavši kako je Grdović kod njih u Kaštelima zaboravio svoj telefon.

Na upit kako je glazbenik, nekoliko dana nakon tog incidenta kojeg nije bilo niti najmanje lijepo za vidjeti, prijatelj je uzvratio:

- Ma dobar je. Bio je kod nas na ribi, na juhi, klasika. A što ćete, on je jako emotivan, strašno. Ostao je bez brata i još pati za njim, ne može se pomiriti. Ali najbolji je on - kazao je kratko pjevačev prijatelj.

Brat Mladena Grdovića, Paulo, preminuo je prošle godine nakon 12 godina duge borbe s karcinomom.

Podsjećamo, Grdović se sapleo na pozornici u petak i pao, a nakon što je glazba stala, a iz publike počeli stizati glasovi nezadovoljstva. Mladen je na podu dohvatio mikrofon i povikao 'pivan ja i dalje'.

Međutim došli su zaštitari, podigli ga i odveli s pozornice. Festival na kojem je nastupio se održava u slovenskim Marezigama, a tema prekjučerašnje večeri kad je nastupio Grdović bila je Dan vinogradara.

Zadarski pjevač koji je u karijeri imao problema s alkoholizmom, počeo je nakon korona pauze s nizom koncerata u ritmu kojega bi teško izdržali i znatno mlađi pjevači. Na njegovoj službenoj Facebook stranici nabrojali smo 24 bukirana koncerta, a listi s tom brojkom vjerojatno nije kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:57