VATRENA NAVIJAČICA

Strani mediji lansirali Ivanu Knoll među zvijezde: Zovu je Miss Hrvatske i predviđaju spektakl na Euru

Nakon SP-a u Kataru njezin broj pratitelja na Instagramu naglo je porastao je na 3 milijuna ljudi

Ivana Knoll

 Nick Potts/Pa Images/Profimedia/Nick Potts/pa Images/profimedia

Ivana Knoll, koja je svjetsku slavu stekla svojom strašću prema nogometu i svojim upečatljivim pojavljivanjem na tribinama tijekom velikih nogometnih turnira, ponovno je privukla pažnju svjetskih medija. Njezina najava dolaska na Europsko prvenstvo u lipnju ove godine postala je vruća tema u medijima diljem svijeta.

Nakon što je postala poznata kao najseksi navijačica tijekom Svjetskih prvenstava u Rusiji i Kataru, fotografije Ivane Knoll obišle su svijet, a ona je zaradila titulu koja joj se uvijek s ponosom pripisuje. Sada, njezine objave na društvenim mrežama koje najavljuju njezin povratak na tribine Eura 2024 nisu prošle nezamijećeno.

Američki, britanski, njemački pa čak i afrički mediji raspisali su se o ovoj vijesti, ističući njezinu najavu na izazovnim fotografijama koje su objavljene na njezinom Instagram profilu, prenosi showbuzz.

Britanski The Sun nije propustio priliku za naslov: "Najseksi navijačica Svjetskog prvenstva Ivana Knoll sprema se ukrasti pažnju na Euru 2024", dok je američki portal OutKick objavio: "Zvijezda Svjetskog prvenstva Ivana Knoll se skinula i najavila dolazak na Euro 2024".

Njemački Bild nazvao ju je "Miss Hrvatske 2024.", ističući njezinu najavu kao spektakl na Europskom prvenstvu. Čak je i afrički sportski portal Sports Brief izvijestio: "Euro 2024: Dama koja je proglašena najljepšom navijačicom na svijetu sprema se ukrasti show na turniru".

Popularnost Ivane Knoll ne jenjava ni izvan nogometnih stadiona. Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, gdje su Vatreni osvojili broncu, njezin broj pratitelja na Instagramu naglo je porastao na više od 3 milijuna ljudi. Osim toga, Ivana se okušala i kao DJ-ica, nastupajući čak i u Americi, gdje trenutno živi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:35