NAGRADA LOOKSY

Stručni žiri bira najbolji styling s Dore, u online anketi svoj glas može dati i publika

Pobjednik modnog izbora bit će proglašen odmah nakon proglašenja pobjednika hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije

Looksy nagrada

Uoči subotnje velike završnice Dore 2022., portal eurosong.hr drugu godinu za redom dodjeljuje Looksy. Radi se o nagradi za najbolju odjevnu kombinaciju s ciljem uvođenja poznatog eurovizijskog glamura i u domaći izbor za pjesmu Eurovizije jer je Eurosong odavno prestao biti samo glazbeni festival.

Svake godine sve više pozornosti posvećuje se vizualnoj prezentaciji izvođača. Osim koreografije i scenskih efekata, vrlo je važna odjevna kombinacija. Najbolji styling bit će odabran kombinacijom glasova stručnog žirija te dvoje urednika portala eurosong.hr, a značajnu ulogu u završnoj ocjeni imat će i publika koja glasuje u online anketi koja se objavljuje na eurosong.hr-u s početkom televizijskog prijenosa Dore 2022., u subotu 19. veljače od 20.10 sati.

image

Looksy nagrada

"Stylinzi izvođača na nastupima jako su važan dio cjelokupnog dojma i drago mi je da su nagradom Looksy prepoznati", rekla je Matea Frajsberger, blogerica i youtuberica na kanalu Click4Chic, a s njom dijeli mišljenje i Monika Lelas Halambek: "Moda je neizostavan dio Eurosonga i Dore jer je to ujedno i vizualni show. Dobro pogođen styling može dati plus na cijelu izvedbu".

Stručni žiri čine pobjednica Dore 2021. i dobitnica prvog Looksyja, Albina, urednica na Drugom programu Hrvatskog radija Monika Lelas Halambek, blogerica i youtuberica na kanalu Click4Chic Matea Frajsberger, modni dizajner Ivan Alduk te stilist regionalnih zvijezda i modni urednik Stefan Orlić.

Najbolje ocijenjena odjevna kombinacija dobit će posebnu statuu Looksy, a pobjednik modnog izbora bit će proglašen odmah nakon proglašenja pobjednika hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:56