LIJEPA ZRINKA

‘Sudjelovanje na izboru za miss doslovce mi je promijenilo pogled na svijet‘

Dubrovkinja Zrinka Ćorić je prije desetak dana je napokon progledala i riješila se kratkovidnosti i dioptrije
 Instagram

Dubrovkinja Zrinka Ćorić oduvijek je sanjala o izboru Miss Universe Hrvatske. Ove godine ta joj se želja ispunila, a iako na izboru nije pobijedila. ali je ušla u Top 5, sudjelovanje na izboru promijenilo joj je život.

Zrinka je naime prije desetak dana operirala oči u Klinici Svjetlost i riješila se kratkovidnosti i dioptrije.

image
Instagram

- Prezadovoljna sam! Odlična je bila ekipa za vrijeme operacije. Sve je super prošlo, sada imam perfektan vid! Zahvaljujem doktoru Gabriću i svima u Klinici Svjetlost što su mi omogućili operaciju kao i Mariji i Vladimiru Kraljeviću na prilici da sudjelujem na izboru, gdje je sve i počelo. Moram zahvaliti i missici Mirni koja je bila uz mene na dan operacije i hrabrila me, jer ipak me malo bilo strah - ispričala nam je u jednom dahu presretna Zrinka.

image
Press

Naime, za vrijeme priprema za izbor Miss Universe Hrvatske 2020. u veljači ove godine u Zagrebu i Grazu te snimanja sponzorskih video klipova za televizijski prijenos, Zrinka je bila u grupi finalistica koje su snimale u Klinici Svjetlost. Budući da zbog kratkovidnosti odmalena nosi naočale, javila se za pregled, a doktor Krešimir Gabrić joj je preporučio operaciju koja će je zauvijek osloboditi od naočala i kontaktnih leća. Operacija je trebala biti obavljena odmah nakon izbora 13. ožujka, no zbog lockdowna koji je u potpunosti zaustavio život u Hrvatskoj i svijetu, operacija je odgođena, a novi termin dogovoren je za početak rujna.

image
Samo Mervar za Miss Universe Hrvatske/PR

- Sve je zaista išlo brzo. Došla sam na dogovoreni pregled u petak i već sam u ponedjeljak bila na operaciji. Odmah prvoga dana sam već vidjela bolje, a kako vrijeme prolazi, vid mi je sve bolji i već se sada veselim plivanju i ronjenju u kojima ću u potpunosti moći uživati - oduševljena je Zrinka koja dane između kontrolnih pregleda u Klinici Svjetlost provodi u društvu s aktualnom Miss Universe Hrvatske, Mirnom Naiiom Marić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 18:43