OPEN-AIR PROJEKT

‘Sunčanom stranom Prisavlja‘ odzvanjali najveći hitovi Pips, Chips & Videoclipsa

Zbog epidemije koronavirusa najveći dopušteni broj publike na travnjaku s južne strane HRT-a ograničen je na 200 ljudi
Pips Chips & Videoclips
 Dario Njavro/HRT

Stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni Pips, Chips & Videoclips u ponedjeljak navečer oduševili su vjerne obožavatelje nastupom u programu "Sunčana strana Prisavlja" redatelja Siniše Bulajića i urednice Snježane Nožinić.

Bend, koji je na sceni od početka '90-ih i snimio je osam hvaljenih albuma, uz stare hitove poput "Plači", "Gume na kotačima", "Malena" i "Poštar lakog sna", i dalje radi punom parom pa je nedavno predstavio i najnoviji singl "Nikad pa ni tad". Naravno, specifična poetika frontmena Dubravka Ivaniša do danas je ostala ključna u prepoznavanju vrijednosti benda.

image
Pips Chips & Videoclips
Dario Njavro/HRT
image
Pips Chips & Videoclips
Dario Njavro/HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) i u ovoj situaciji epidemije koronavirusa u srijedu, 29. srpnja, koncertom Psihomodo popa uspješno nastavlja svoj veliki ljetni open-air projekt "Sunčana strana Prisavlja".

Osiguravši veliku ljetnu pozornicu na otvorenome s vrhunskim razglasom i videozidom u svome "dvorištu", na travnjaku s južne strane zgrade HRT-a na Prisavlju 3, organizirani su live-nastupi za ansamble HRT-a, kao i za sve estradne umjetnike koji žele nastupati tijekom ljeta.

HRT će i nadalje omogućiti slobodan ulaz za publiku na sve programe "Sunčane strane Prisavlja", dakako, uz strogo pridržavanje svih najnovijih epidemioloških mjera zaštite od širenja virusa COVID-19 i uz obveznu prethodnu elektronsku najavu dolaska putem sljedećeg linka za koncert Psihomodo popa: https://forms.gle/awJotMay5wqE9gHi6.

image
Pips Chips & Videoclips
Dario Njavro/HRT
image
Pips Chips & Videoclips
Dario Njavro/HRT

Nakon najnovijih preporuka HZJZ-a i Nacionalnog stožera civilne zaštite, HRT je donio odluku da najveći dopušteni broj publike na travnjaku s južne strane HRT-a bude do 200 ljudi, kako bi se u gledalištu mogao osigurati potreban broj sjedećih mjesta i propisani razmak od metar i pol između njih - uz obvezno mjerenje temperature i postavljena dezinfekcijska sredstva te obveznu dezinfekciju ruku svakog posjetitelja na ulazu na HRT.

Pri ulasku i izlasku posjetitelji su dužni poštovati razmak od 1,5 metra i nositi svoje maske te se kretati isključivo po označenom mjestu za publiku. Maske mogu skinuti tek pošto zauzmu svoja mjesta u gledalištu, a tijekom programa moraju biti na istim sjedećim mjestima do kraja koncerta, odnosno do napuštanja štićenog prostora HRT-a.

image
Pips Chips & Videoclips
Dario Njavro/HRT
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:53