HVALOSPJEV LUKI

Suprug Blanke Vlašić nahvalio Modrića: ‘Najbolji kapetan SP-a. Bez obzira na Messija, ovaj čovjek ispisuje bajku‘

‘Velika legenda, veličina, najbolji kapetan cijelog ovog Svjetskog prvenstva! Svaka čast, Hrvatska‘ - poručio je van Gucht

Luka Modrić i Ruben van Gucht

 Instagram/Ruben Van Gucht

Suprug Blanke Vlašić, belgijski novinar Ruben van Gucht, pohvalio se sinoć na svom Instagram profilu fotografijom s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Lukom Modrićem.

"Ovaj čovjek ispisuje najljepšu bajku od svih, bez obzira na to što će se sutra dogoditi s Messijem ili drugima. U 37. godini drugi put zaredom vodi Hrvatsku do medalje. Pravi timski igrač koji malu državu s manje od četiri milijuna stanovnika ponovno vodi među četvero najboljih. Nevjerojatna izvedba! Najbolji kapetan na ovom Svjetskom prvenstvu: na čelu nogometne bitke, vraća lopte, određuje igru, motivira suigrače, skroman je i s puno sportskog duha. Luka Modrić, dječak kojeg su smatrali premalim da bi postao vrhunski nogometaš, dječak kojemu je u ratu ubijen djed, dječak koji je godinama živio u izbjegličkom hotelu, dječak koji je u cijeloj karijeri imao samo tri kluba, čovjek koji je skupio 162 utakmice za svoju zemlju. Velika legenda, veličina, najbolji kapetan cijelog ovog Svjetskog prvenstva! Svaka čast, Hrvatska", napisao je u opisu fotografije van Gucht i prikupio više od 4000 lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:12