RUBEN VAN GUCHT

Suprug Blanke Vlašić otputovao u Katar: ‘Nedostaje mi sinčić Mondo, ali morao sam otići...‘

Atletičarka i novinar vjenčali su se u svibnju, a ovoga mjeseca dobili su sina. On je poslom otišao na Svjetsko prvenstvo

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht sa sinom

 Instagram/BlankaVlašić

Belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht podijelio je na svom Instagramu da mu teško pada razdvojenost od novorođenoga sina nakon što je otputovao u Katar gdje se održava Svjetsko prvenstvo u nogometu.

- Nedostaje mi Mondo, ali spreman sam za svoje treće Svjetsko prvenstvo, napisao je 36-godišnji Ruben koji se također pohvalio kako je bio i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. te Brazilu 2014.

Podsjetimo, njegova supruga, hrvatska atletičarka Blanka Vlašić rodila je sina 8. studenoga, točno na njezin 39. rođendan.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon ikada, napisala je uz fotografiju gdje drži sina u naručju dok ga Ruben ljubi u čelo.

Inače, atletičarka i novinar vjenčali su se u svibnju ove godine kada su i otkrili da čekaju dijete.

Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je pored fotografija sa svadbe svojedobno Blanka Vlašić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 07:14