ODUŠEVIO SLAVLJENICU

Suprug iznenadio Eciju Ivušić skupocjenim poklonom za rođendan, javila se i njena mama: ‘Što ima više seksi...‘

Među slavnim domaćim imenima u komentarima je svoje oduševljenje podijelila i Ecijina majka Melita

Ecija Ivušić i Goran Belošević

 Instagram/Ecija Ivišić

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić Belošević nedavno je proslavila 36. rođendan, a njezin novopečeni suprug Goran Belošević odlučio ju je iznenaditi skupocijenim darom - novim Audijem.

- Unatoč tome što znam da ne voliš iznenađenja odlučio sam se na novu “misiju” - kako iznenaditi i šokirati Eci Peci, napisao je Belošević na svom Instagram profilu.

- Međutim, sada kada smo u braku je kudikamo teže smuljati nešto pa sam morao uključiti booster dozu laži, nastavio je bubnjar grupe Pravila igre.

- Da ne duljim, eto poklona za ročkas koji sam “slučajno” greškom zaboravio u Zagrebu. Voli te tvoj muž, zaključio je uz fotografiju svoje supruge na kojoj nasmiješeno pozira pored bijeloga Audija s velikom, crvenom mašnom. Goran je objavio i video iznenađenja u kojemu se vidi koliko je Ecija šokirana poklonom.

U komentarima je svoje oduševljenje podijelila i Ecijina majka Melita.

- Najdraži moji, samo tako nastavite, u ljubavi gradite vlastito carstvo i zajedno ćete uspjeti u svemu. Usput, žene moje, Eci, što ima više seksi od muškarca koji javno pokazuje svoju ljubav?, našalila se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:52