STIGLA PRINOVA

Suprug Monike Kravić za Jutarnji: ‘Dobili smo sinčića Ivana, presretan sam‘

Pet mjeseci nakon vjenčanja za zagrebačkog odvjetnika, Monika Kravić rodila je svoje treće dijete
Monika Kravić i Fran Olujić

Pet mjeseci nakon vjenčanja za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, kreativna producentica na Narodnom radiju, novinarka i stilistica Monika Kravić rodila je svoje treće dijete, ali i prvo iz svog drugog braka s Olujićem. Sretna vijest o rođenju sinčića potvrdio nam je i presretni otac, a 44-godišnji odvjetnik otkrio je i ime koje su nadjenuli dječaku.

"I Monika i beba su, hvala Bogu, u najboljem redu. Presretan sam. Sve je prošlo kako treba i bez ikakvih komplikacija. Odlučili smo da se sinčić zove Ivan. Rođen je u poliklinici Podobnik i to je sve što bih htio reći na tu temu. Ne bih volio raditi od toga medijski spektakl jer najvažnije je da je sve super prošlo", kratko je prokomentirao novopečeni otac koji nije mogao skriti sreću.

Inače, Fran i pet godina mlađa Monika Kravić u vezi su od jeseni 2019. godine. Zaručili su se u veljači tijekom romantičnog putovanja u tropske krajeve, a vjenčanje kod matičara uslijedilo je nakon tri mjeseca. Tom je prigodom bivša voditeljica zablistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a poseban emotivni značaj za nju je tada imao njen vjenčani buket. U njemu je na poseban način odala počast pokojnoj mami Miri koja je preminula prije četiri godine, a u spomen na nju u buketu su bile tri orhideje.

Nakon matičara, slavlje se nastavilo u jednom zagrebačkom hotelu, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama koje su tada bile na snazi. Par je prvi svadbeni ples otplesao uz skladbu Matije Cveka.

image
Monika Kravić i Fran Olujić

Prije Frana Olujića, sina poznatog odvjetnika Željka Olujića, Monika Kravić bila je u braku s nogometnim menadžerom Marijem Mamićem, sinom nekad prvog čovjeka Dinama Zdravka Mamića. Tijekom prvog braka Monika je postala majka dvojice sinova, 8-godišnjeg Jakova i 11-godišnjeg Josipa.

Prvi brak bivše voditeljice počeo je glamuroznim vjenčanjem u jednom zagrebačkom hotelu na kojem su se za mikrofonom izmjenjivale neke od najvećih zvijezda domaće estrade i prvih je godina sve izgledalo vrlo idilično, iako su se uz Monikino ime počele vezati neke od afera vezanih uz ime obitelji Mamić. Marija Mamića je Monika upoznala početkom 2007. godine, kad su oboje imali 24 godine, a nakon nešto više od godine dana odlučili su se vjenčati. Potkraj 2008. Monika je rodila prvog sina, a drugog su dobili u prosincu 2012. godine.

Kad je postala majka, voditeljica se povukla s malih ekrana i posvetila majčinstvu i obitelji. Poslu se iznenada vratila 2014., a da nešto u braku nešto ne štima počelo se šuškati godinu kasnije. Konačan razvod uslijedio je 2017., iako je Mario iz zajedničkog doma iselio i ranije, no tu nije završila i obiteljska sapunica s Mamićima.

Naime, 2019., iste godine kad je krenula i Monikina veza sa sadašnjim suprugom Franom Olujićem, na Općinskom je sudu u Zagrebu donesena presuda kako mora Zoranu Mamiću vratiti 200.000 eura plus kamate od 2016. Tada je Monika sa sinovima živjela u stanu u Varšavskoj ulici, koji joj je navodno kupio bivši svekar Zdravko Mamić nakon razvoda. Mario Mamić je pak novu ljubav pronašao s Tijom Jurčić, pokćerkom političara Ljube Jurčića, iste godine kad je finaliziran razvod s Monikom Kravić i vrlo brzo ponovo je uplovio u bračnu luku.

S Tijom je život nastavio u raskošnom stanu na Tuškancu koji je nekad dijelio s Monikom i njihova dva sina, a koji je također bio svadbeni poklon njegova oca Zdravka. Iako su bivši supružnici neko vrijeme vodili i sudsku bitku oko skrbništva nad njihovom dvojicom sinova, čini se da je sad sve u redu i svatko je nastavio živjeti vlastiti život uz novu ljubav i brak. Uz to, obitelj Monike Kravić i njezina supruga Frana sad je bogatija za još jednog člana, čemu se sigurno vesele i dvojica starije braće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 02:47