KAKAV DEKOLTE...

Supruga bivšeg Vatrenog zapalila Instagram u vrućim hlačicama i crnoj majici s izrezom do pupka

‘Raquel, divim ti se svaki dan. Tako si lijepa...‘, napisao je jedan od obožavatelja, dok se drugi pitaju nije li povećala grudi
Raquel Mauri
 Instagram/Raquel Mauri

Lijepa Andalužanka Raquel Mauri (31), supruga našeg bivšeg proslavljenog reprezentativca Ivana Rakitića (33), koja svojim modnim odabirima i obiteljskim fotografijama često na društvenim mrežama razveseljava svoje obožavatelje, iznenadila je i “vrućim izdanjem” u svojoj najnovijoj objavi.

"Zrak, sunce, more, pijesak, obitelj", napisala je atraktivna Raquel na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira zagledana u daljinu, na nekoj plaži, u vrućim hlačicama i crnoj majici s izrezom do pupka, bujnog dekoltea.

'Raquel, divim ti se svaki dan. Tako si lijepa. Tvoj stil, odabir odjeće, fotogeničnost', napisao je jedan od obožavatelja, dok je drugi dodao: 'Spektakularno, kao i uvijek'.

'Lijepa za barem tri života, a u toj su obitelji svi zgodni', primijetio je idući njezin pratitelj, dok je drugi napisao: 'Kako si lijepa, cijela si stvorena za modela'.

Neki su pak zamijetili kako Raquel dosad nije imala ovakav dekolte, pa su mnogi posumnjali da se odvažila podvrgnuti estetskoj operaciji, no za to nema potvrde.

U svega sedam sati njezina je objava skupila preko 17 tisuća lajkova, a fanovi komentiraju na svim jezicima, najviše na španjolskom gdje par živi sa svojom djecom Altheom (7) i Adarom (5).

Nogometaš ni inače ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu te često na svojem Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije uz koje joj izjavljuje ljubav, a isto radi i ona.

Raquel i Ivan u civilni brak stupili su 2013. godine, a u lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

'Ti si najvažnija žena u mom životu, kojoj dugujem svoju najveću radost: naše kćeri. Dala si mi blagoslov da budem otac i osnujem divnu obitelj. Sretan Majčin dan, živote moj', napisao je, pak, naš nogometaš svojoj voljenoj Raquel za Majčin dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:48