UKRALI MU NOVČANIK

Supruga Elle Dvornik opljačkali u Londonu: ‘Moram se vratiti kući, a nemam više dokumente...‘

Charles Pearce objavio je na Instagramu da bi mu izdavanje nove putovnice moglo potrajati i do 13 tjedana, pa to pokušava ubrzati

Charles Pearce

 Instagram

Charles Pearce, suprug naše poznate influenserice Elle Dvornik ovih je dana boravio poslovno u Londonu, ali na povratku u Hrvatsku našao se u velikom problemu.

Na Instagramu je naime napisao podužu objavu u kojoj objašnjava kako je opljačkan u glavnom engleskom gradu te da je ostao bez dokumenata. Moli za svaki savjet i pomoć.

"Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj obitelji, ali vjerujem kako su me jutros u Londonu opljačkali. Nemam novčanik (novi, koji mi je majka kupila) niti putovnicu, a britanski ured za izdavanje putovnica je zakrčen i moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi se izradi nova. Najbže kad bi mi mogli izdati žurnu putovnicu je tek 10. lipnja. Svaki savjet i ideja će mi pomoći. Moram se vratiti kući obitelji, već mi nedostaju", poručio je.

image

Instagram story

Instagram story

"Hvala svima na podršci! Imam nekoliko ljudi koji aktivno rade sa mnom. Tko zna što će se dogoditi. Hvala svima", objavio je danas Charles koji još nije pronašao svoje dokumente.

Inače prije šest dana Charles se od djece oprostio fotografijom, objavljenom također na Instagramu, gdje ih grli.

- Već mi nedostaje njihova ludost, napisao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:59