POHVALILA SE

Šuput o fotki na kojoj se u tri ujutro u špajzi grlila s poznatim glumcem: ‘Malo koja žena može ovo reći mužu...‘

Objava Maje Šuput nasmijala je domaću pjevačicu Ninu Badrić

Maja Šuput

 Instagram/Maja Šuput/

Naša pjevačica, Maja Šuput, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju s Goranom Bogdanom iz smočnice. Šuput elegantno nosi crvenu haljinu, dugačke crvene rukavice, kristalnu ogrlicu te crvenu kapicu, dok glumac pored nje ne odaje božićni dojam, ali njegov outfit govori da je u pitanju hladno vrijeme.

"Malo koja žena može reći mužu da je u 3 ujutro bila u špajzi s Goranom Bogdanom", napisala je pjevačica u objavi koju je u prvih pola sata lajkalo više od 1.500 ljudi. Čini se da se spoj ovih domaćih zvijezda svidio pratiteljima naše pjevačice.

Šuput je stavila lokaciju "Studenac" pa je jedna pratiteljica zaključila da je riječ o snimanju reklame. "Snimanje reklame za studenac u Velikoj Gorici", napisala je u komentaru.

Neki su, naravno, hvalili izgled: "Majo ti si top i nek Nenad bude sretan što si ga odabrala, ali čini mi se da je on svjestan toga." Pjevačicu Ninu Badrić objava je nasmijala, a neke inspirirala da druge nasmiju pa je tako jedan pratitelj napisao: "Kažu da s kumom nije grijeh."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:56