ČAROBNO JUTRO

Šuput objavila fotografije idiličnog jutra! Komentirale ih poznate dame, ali i zajedljivi fanovi

‘Neopisivo... Jutra su doslovno čarobna‘, zaključila je Maja jutros na Instagramu uz nove fotografije obiteljskog maženja
Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom
 Instagram

Maja Šuput uopće ne skriva koliko uživa u majčinstvu. Priznaje da su ovi prvi dani s malenim Bloomom idilični.

Rodila je 17. ožujka u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj carskim rezom donijela je na svijet svoje prvo dijete, sina teškog oko 2900 grama. Maju je porodila ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, koja je porodila i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, te Anu Karamarko, suprugu bivšeg čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka, ali i Vanju Modrić, suprugu nogometaša Luke Modrića, Izabel Kovačić, suprugu reprezentativca Matea Kovačića, kao i druge dame poznatih imena.

- Neopisivo... Jutra su doslovno čarobna - zaključila je Maja jutros na Instagramu uz nove fotografije obiteljskog maženja u krevetu s malenim Bloomom, a samo sat vremena kasnije njezina je objava već imala više od 40.000 lajkova i mnoštvo komentara.

image
Instagram

- Ma ne može biti slađi - napisala je glumica Nataša Janjić Medančić, dok je pjevačica Jelena Rozga u komentaru ostavila dva zaljubljena smajlića.

- Nemreeeem... koliko je presladaaaak - zavapila je Ella Dvornik Pearce u komentarima, a drugi su je odmah pitali poželi li i ona još jedno dijete kada vidi ove slatke fotografije.

Fanovi su većinom oduševljeni.

- Bože, ovo je dijete vrh ljubavi i ljepote, sve ono što vas dvoje zračite - pišu među ostalim.

No neki su imali i oštrije riječi za Maju.

- Svaka čast preslatki ste, samo mi je malo nerealno da netko ovako izgleda nakon poroda i da je sve divno i mazno, obično su prvi dani malo kaotični, složit će se mnoge mame i tate - napisala je u komentarima jedna Maja iz Zagreba i izazvala burnu raspravu.

- Čisti dokaz kako Instagram nije realan - odgovorila joj je Manuela.

- Da baš bez veze to naslikavanje našminkana - ironična je bila jedna anonimna komentatorica, ali Maja je nastavila s tvrdnjama da je nemoguće ovako dobro izgledati odmah nakon poroda.

image
Instagram

- Pa da ali ljudi više nisu glupi, umjesto da koriste svoj glas i platformu za realniji prikaz, pravi fanovi će više to cijeniti nego ovakve objave. Naravno da ima i savršenih dana, ali baš da je svaka objava još od trudnoće pa i sad nadalje tako savršena, ne bih rekla - zaključila je oštro imenjakinja popularne pjevačice.

- Ma to je samo za Instagram tako, ipak mi malo izgledaju umorno i pospano - odgovorila joj je komentatorica Helena.

- Sigurno je i dadilja negdje sa strane - dodala je Dada.

No, jedna druga Maja se pak usprotivila prvoj Maji koja je napala Šuput.

- Znaš netko se bolje organizira u životu. Ne mora dolazak bebe uvijek biti kaotičan kako kažeš. A i ima dana od kad je rodila i mislim da s tako malom bebom nema baš puno posla, stigneš apsolutno sve. I otići na kavu i našminkati se i pospremiti kuću i sto drugih stvari dok s bebom od 6 mjeseci već ne možeš. A sve ovisi o organizaciji posla, tko će što, tak' da... - ostala je šokirana Maja bez riječi.

Uključila se i Tea u raspravu.

- Ja ovako dobro nisam izgledala ni u svojim svatovima s fullface make-upom... a kamoli par dana nakon poroda, i to još ujutro - napisala je.

image
Nenad Tatarinov s malenim Bloomom
Instagram

Doris se pak složila s prvom Majom, ustvrdivši da prvi dani nakon poroda i nisu baš idilični.

- Tako nekako, Majo, ja sam prva 2 tjedna s bebom izgledala kao beskućnik, ali uhvatili smo rutinu poslije i organizirali se tako da sve stignemo. Vjerojatno Maja ima dadilju i dosta pomoći pa nađe i dosta vremena za sebe, što je apsolutno predivno. Da bar svaka žena može to sebi priuštiti - završila je u pomirljivom tonu.

No, javila se i Matea kritizirajući majčino maženje s bebom dok na sebi ima šminku.

- Baš... pa sad prisloniti lice od lice s bebom, pa na bebi ostane pola kile pudera - dodala je.

Maja Šuput nije odgovarala na komentare jer joj je trenutno bitnije uživati u malenom sinčiću.

Podsjetimo, Maja je ovog vikenda na svom Instagramu otkrila kako su ona i suprug Nenad Tatarinov svom sinu nadjenuli ime - Bloom.

Dječakovo se ime danima nagađalo, čak i za vrijeme Majine trudnoće, stoga je javnost jedva dočekala ovu vijest. No, mnogi su se na društvenim mrežama šalili kako je dijete zasigurno nazvano po glumcu Orlandu Bloomu ili pak liku vile iz crtića "Winx" te da je prijevod na hrvatski Cvjetko ili pak Florijan.

Ubrzo se oglasila i Maja s detaljnim pojašnjenjem značenja imena svog sina.

- No ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeovog rječnika u kojem, između ostalog, stoji i to da riječ bloom označava zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači ‘Zlatno Srce’ (‘Heart of Gold’), ‘Zmajev Plamen’ (‘Dragon Flame’). U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao ‘ustajanje’. I na kraju treba dodati i to da riječ bloom osim cvijeća, označava i čelik - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:11