PRONAŠLA SREĆU

Sve Lanine ljubavi: Od Todorića, preko poznatih novinara i nogometaša do samozatajnog direktora

Pjevačica je Ivana Todorića upoznala u srednjoj školi, a zajedno su bili sedam godina. Očekivao se brak

Lana Jurčević i Ivan Todorić 2005.

 Damjan Tadic/Cropix/Cropix

Nakon šest godina veze Lana Jurčević i poduzetnik Filip Kratofil čekaju bebu. Pjevačica je očekivano presretna, toliko da je sreću podijelila s javnosti, makar je i sama bila svjesna da takvu vijest još neće moći dugo skrivati.

Doduše, uspjela je od znatiželjnika sakriti početak svoje veze s Kratofilom, ali većina njezinih drugih ljubavi punila je medijske stupce. Kod one, javnosti prve poznate ljubavi danas 38-godišnje Lane Jurčević, to je bilo malo teže. Romansa s najmlađim nasljednikom carstva Ivice Todorića, Ivanom Todorićem bila je javnosti iz razumljivih razloga vrlo zanimljiva.

image

Lana Jurčević i Ivan Todorić 2005.

Damjan Tadic/Cropix/Cropix

Upoznali su se još u srednjoj školi i bili u vezi oko sedam godina. I dok su svi očekivali da će Lana i Ivan premda oboje vrlo mladi, okruniti svoju ljubav brakom, prekinuli su 2007. Lana je poslije u jednom intervjuu izjavila kako za njihov prekid nije kriva treća osoba, već su oboje zaključili da nisu još spremni ni za zajednički život, a kamoli za brak. Razumljivo, jer Lani su tada bile tek 22 godine.

Kako je i zbog karijere, ali i zbog te ljubavi bila vrlo eksponirana povezivali su je s raznim poznatim imenima poput primjerice onih sportskih novinara Filipa Brkića i Saše Sušeca do nogometaša Alena Halilovića.

image

Filip Brkić

Biljana Gaurina/Cropix/Cropix

Na kraju je pjevačica rekla da joj se i više ne da stalno nekoga demantirati. No nije joj palo na pamet da skriva vezu s 18-godišnjim maturantom Janom Jerićem od kojeg je bila šest godina starija, kao ni poslije sa Fabijanom Marićem. S ovim, također šest godina mlađim studentom ekonomije, Jurić je bila u vezi oko godinu i pol dana, a prekinuli su u jesen 2011.

image

Alen Halilović

Niksa Stipanicev/Cropix

S PR stručnjakom Lovrom Krčarom ljubav je navodno trajala oko godinu dana sve do proljeća 2013.

image

Lovro Krčar

Zeljko Hajdinjak/Cropix/Cropix

S Filipom Kratofilom je od 2017., a godinu dana poslije postali su i poslovni partneri jer je Filip direktor Lanina kozmetičkog brenda La Piel.

image

Lana Jurčević i FIlip Kartofil

/Instagram/ Lana Jurčević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:39