POSTAO SENZACIJA

Svećenik Tomislav (30) zaludio Hrvatice, šalju mu ‘grešne‘ ponude: ‘Primila bih tvoj blagoslov‘

Tomislav Lukač dijeli tajne svog poziva na TikToku kako bi srušio stereotipe o svećenicima

Tomislav Lukač mladi svećenik iz Kaštela

 Screenshot/tiktok/dontomislavlukac/

Tomislav Lukač, mladi svećenik iz Kaštela, zaludio je žene i postao prava senzacija na TikToku. Ima 30 godina, a prije tri godine zaredio se za svećenika. Putem TikToka odlučio je podijeliti sve tajne svog poziva, kako bi srušio stereotipe o svećenicima.

"Ja sam svećenik, naravno da mi nije zabranjeno biti u formi", kaže Lukač u jednom od videa u kojem tehnicira s nogometnom loptom koju napuca u gol. Osvrnuo se i na uvijek aktualnu temu ispovijedi te dodao da ne pamti grijehe koje čuje.

Pokazao je i da kao svećenik može uvijek popiti pivo. "Ja sam svećenik, naravno da još uvijek mogu popiti pivo s prijateljima. Ja sam svećenik, naravno da na TikToku zarađujem ovoliko", govori u videu i pokazuje prazne džepove.

@dontomolukac Ja sam svećenik… naravno da sam morao ispoštovati trend?? Hostija korištena u videu nije posvećena! #trend #priest #catholicpriest #xyzbca #fyp #foryou #fypシ #foryoupage ♬ original sound - dontomislavlukac

Njegove videe mnogi rado prate, a posebno je omiljen među pripadnicama ljepšeg spola.

"Oče, griješio bih s tobom, Bog nek mi oprosti", glasi komentar jednog obožavatelja.

"Da ste svećenik u mojoj župi, bila bih najredovitiji član župe, pustila bih Vas i u blagoslov obitelji u kuću", napisala je jedna obožavateljica ispod videa uz emojije koji plaču od smijeha.

"Primila bih ga kao prvopričesnik hostiju", dodala je u šali. "Šalim se. Velečasni je valjda svjestan da samim time što se javno izlaže je podložan svakakvim komentarima."

"Grešno ga gledam", napisala je još jedna obožavateljica.

"Ti si svećenik, naravno da ne smijem reći da si jako zgodan...", pisala je još jedna korisnica TikToka.

"Slava ocu i sinu i svetome duhu, javi mi se u dm, amen", glasi komentar obožavateljice koja poziva Lukača da joj se javi u "dm", odnosno u privatne poruke.

@dontomolukac Kriva slika o kršćanstvu?️ | Dio propovijedi s kampa krizmanika #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #xyzbca #priest #catholic ♬ original sound - dontomislavlukac

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:07