TELEVISA PRESENTA

Svemogući Jole: ‘Radio sam kao vrtlar, konobar, iznajmljivao pedaline, ležaljke, čistio plaže‘

Dostavljač, batler, vrtlar, čistač bazena, suprug – Jole je u spotu za “Fali meni ona” zaigrao čak pet uloga, kao u pravoj telenoveli
Joško Čagalj Jole
novi spot ”Fali meni ona”

Dostavljač JolEx-a, strogi batler, znojni vrtlar u kombinezonu, čistač bazena koji voli baciti oko na elegantnu plavušu, suprug koji donosi happy end...

Sve ove uloge zaigrao je – popularni Jole.

Sam je sebi glavni neprijatelj, a da je spot potrajao otkrili bismo možda i da je sam sebi tata.

Televisa presenta, reklo bi se.

image
Joško Čagalj Jole
novi spot "Fali meni ona"


Spot za novi Jolin singl “Fali meni ona” nevjerojatno podsjeća na telenovelu, a upravo je to, priča nam Joško Čagalj Jole i bio cilj.

- Volim ja tu sedmu umjetnost, bliska mi je. Pa sjećate se, gostovao sam u nekim našim sapunicama. Htjeli smo napraviti malo drugačiji spot, ja sam zadovoljan. Volim te izlete u druge sfere – priznaje splitski pjevač.

Znači li to da ćemo ga vidjeti kao glumca u novim serijama koje kreću s jesenskom shemom prikazivanja na našim televizijama, pitamo ga, a Jole se smije.

image
Joško Čagalj Jole
novi spot "Fali meni ona"


- Ma ne bih baš rekao, glazba je ipak moja najveća ljubav – kaže 48-godišnji Jole koji se odlično snašao u spotu u kojem je zaigrao u čak pet uloga.

Dostavljač, batler, vrtlar, čistač bazena, suprug – ni jedna mu uloga, kaže Jole, nije nešto posebno teško pala. A kako i bi, kad ima sasvim dovoljno iskustva.

- Nisam bio batler, ali radio sam konobar, to je donekle slično. Vrtlar i čistač bazena... Eh, ja sam vam za vrijeme srednje škole radio u splitskom hotelu Lav, pa sam iznajmljivao gondole i pedaline, ležaljke, čistio plaže... - prisjeća se Jole.

image
Joško Čagalj Jole
novi spot "Fali meni ona"


Za ulogu supruga najmanje se pripremao jer iskustva ima napretek, s obzirom na to da je već 14 godina u sretnom braku sa suprugom Anom.

Pomalo je šaljiva radnja spota kojeg je osmislio Igor Ivanović. Naime, Jole kroz svih pet uloga pokušava osvojiti srce prekrasne plavuše koju je utjelovila Martina Ivanković, osobna trenerica, učiteljica plesa, pjevačica i glumica.

Na snimanju, priznaje nam Jole, nije nedostajalo smijeha i dobre zabave.

- Sve smo snimili, cijeli spot, u jednom danu, s jednom pauzom za ručak. Bili smo presretni kad smo našli tu predivnu kuću kod Sinja koja je oživjela cijelu priču – objašnjava Jole.

image
Joško Čagalj Jole
novi spot "Fali meni ona"


Spot se snimao u villi Gala s pet zvjezdica u Obrovcu Sinjskom, dalmatinska kuća u talijanskom stilu, koja se nalazi na imanju od 4000 četvornih metara, a njen tjedni najam u jeku sezone stoji 4 130 eura. Baš su takav prostor tražili za snimanje spota jer atmosfera i ambijent podsjećaju na Toscanu, kadrovi prirode, savršeno zaokružuju ideju i same stihove ove ljubavne pjesme.

image
Joško Čagalj Jole
novi spot "Fali meni ona"


Iako Jolina nova pjesma govori o nedostajanju one posebne žene i o srcu čovjeka koje je izgubljeno kada upravo ta posebna osoba, nije pored njega, pjesma je vesela i brza. Jolu je oduševila na prvo slušanje i namijenio ju je svima onima kojima „fali“netko poseban jer upravo kroz ovu pjesmu svi zaljubljeni mogu nekome do koga im je stalo, poručiti ili pokazati ljubav.
- Ljubav nas sve pokreće i dok je tako, ja sam sretan. Važno je i prekrasno naći osobu koja ti može faliti jer tad znaš da voliš, jednostavno znaš da si čovjek – poručuje Jole.


Pjesmu „Fali meni ona“ potpisuje Pero Kozomara, za ljetni tekst zaslužna je Sanja Tafra, dok aranžman potpisuje Leo Škaro.
Bez obzira na trenutnu situaciju koja je pogodila čitav svijet, „treba biti pozitivan i odgovoran, ali i nastaviti stvarati“, tvrdi Jole koji jedva čeka stati na pozornicu i zapjevati, ali zbog koronakrize sve je do daljnjeg otkazano.

image
Joško Čagalj Jole
novi spot "Fali meni ona"


- Već je pola godine tako! Svi me zovu kolege i prijatelji... Huljić, Rozga, moj bend, Maksim Mrvica, svi ležimo i ništa ne radimo. Što da vam kažem, evo, volim raditi i nedostaje mi to. Zato sam se posvetio pjesmama, sada pripremamo jednu prekrasnu pjesmu koju mi je napisao Ivan Huljić i nju ćemo na jesen objaviti – govori Jole.
U slobodno vrijeme, kaže, odmara. Nikada nije dosadno. Posvetio se više obitelji, pa sada mnogo više vremena provodi u igri s 13-godišnjom Ivom, 10-godišnjom Emom, sedmoipolgodišnjom Tiom te malenim Ivanom Lukom.

image
Joško Čagalj Jole
novi spot "Fali meni ona"
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:29