EKSKLUZIVNO

Svestrana glumica i pjevačica Tara Thaller poručuje - ‘Ludim‘: ‘Proizašlo je iz nekih osobnih frustracija‘

Poslušajte ‘Ludim‘ talentirane Tare Thaller kao dio kompilacije Femme nouvelle vol. 4

Tara Thaller

 Palma Poljaković/

"Ludim" je treći singl svestrane glumice i pjevačice Tare Thaller koja je na glazbenu scenu hrabro zakoračila prošle godine.

"Pjesma ‘Ludim‘ posebno mi je draga jer je proizašla iz nekih osobnih frustracija i vjerujem svima nama poznatom borbom kako sebe predstaviti svijetu. Je li dovoljno biti svoj ili se ipak od nas očekuje nešto više? Moramo li stalno nositi masku?", o inspiraciji iza pjesme otkrila je Tara.

Tara je na ovoj pjesmi ostvarila novu suradnju s mladim producentom Markom Mihaljevićem: "Na ovoj pjesmi radila sam s mladim producentom i glazbenikom Markom Mihaljevićem, koji je iznimno talentiran i skroman i bio mi je pravi užitak raditi s njim. Još uvijek pronalazim svoj ‘zvuk‘, ali mislim da sam na dobrom putu da ga nađem, pogotovo uz ovakvog producenta pored sebe."

image

Tara Thaller

Palma Poljaković/

"Ludim" se nalazi na četvrtom izdanje nagradom Porin nagrađene kompilacije Femme nouvelle kojem je cilj promicanje ženskog kantautorstva.

"Čast mi je što je pjesma izašla u sklopu Femme nouvelle, projekta koji promiče žensko kantautorstvo i što sam bila i društvu tako divnih mladih talentiranih žena", govori.

Uz pjesmu stiže i lyric video koji potpisuje Ivan Oberan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:48