URNEBESNA REAKCIJA

Svi komentiraju da je Dora bila fijasko, a ovaj neugodni trenutak to i potvrđuje: ‘Publiko, koga biste vi u finalu?‘

Riječ je o jednoj od najvećih zvijezda u Francuskoj koji je pobijedio u petoj sezoni francuske inačice showa ‘The Voice‘

Dora 2024.

 Screenshot/hrt/

Prvo polufinale Dore je iza nas, a finale su zasad izborili Pavel, Vinko, eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić. Ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, gledatelji su bili prilično razočarani izvedbama koje su čuli u prvoj polufinalnoj večeri, a najčešći komentar bio je da se radi o "festivalu cringea" i da im je neugodno zbog onoga što su vidjeli.

HRT-ovi voditelji su dugim pauzama između prozivanja imena onih koji ostaju u natjecanju pokušali dati na dramatičnosti svega, ali ni to im nije uspjelo jer su svi komentirali da je sve djelovalo vrlo neugodno jer u pozadini nije bilo glazbe ni reakcija publike.

Nakon što su voditelji Maja Ciglenečki i Duško Ćurlić imenovali sedmero natjecatelja koji će ponovno nastupiti u velikom finalu Dore u nedjelju, bio je red pročitati ime posljednjeg koji će zauzeti toliko željeno mjesto u finalu. A onda je uslijedio jedan od bizarnijih trenutaka večeri.

- Publiko draga, kome biste vi dali to mjesto? - upitao je Ćurlić, a nakon glasnog žamora dobio je i odgovor koji nije očekivao.

Naime, netko iz publike viknuo je: "Slimane", u nadi da će plasman u finalu ovogodišnje Dore pripasti gostujućem glazbeniku - francuskom predstavniku na Eurosongu koji je nastupio na Dori nakon što je završeno glasovanje.

image

Francuski pjevač Slimane

Screenshot/hrt/

- Slimane se nije natjecao, Slimane je bio u show programu - rekao je Ćurlić kroz smijeh, prije nego što je neugodnu situaciju preusmjerio na traženje pljeska za natjecatelje.

Umjesto željenog francuskog pjevača, posljednja se u finale Dore kvalificirala mlada pjevačica Lana Mandarić s pjesmom "More".

Inače, Slimane je francuski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu. Riječ je o jednoj od najvećih zvijezda u Francuskoj koji je pobijedio u petoj sezoni francuske inačice showa "The Voice" i prodao preko 2 milijuna primjeraka albuma. Također, pet puta je osvojio nagradu NRJ Music Award te trenutačno broji preko 2 milijarde streamova na digitalnim glazbenim servisima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 21:48