TKO UMJESTO AKIJA?

Svi pričaju da će mladi Filip Rudan postati novi pjevač Parnog valjka, evo što o tome kaže Hus

Nakon ljeta ćemo razmišljati idemo li dalje ili ne. Naša je želja da nastavimo, ali još ništa nije dogovoreno. Sve je moguće - tvrdi Hus

Filip Rudan

 Matija Djanjesic/Cropix/Cropix

Nekoliko dana uoči koncerta "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći Aki" pojavile su se medijske spekulacije kako je bend pozvao mladog Filipa Rudana da bude novi pjevač grupe. Međutim, Husein Hasanefendić Hus ponovno je istaknuo kako Parni valjak još uvijek nije odlučio kako i s kim dalje. Suglasni su samo u jednom - neće ići ispod razine koju je bend postavio u 46 godina svog postojanja na sceni.

- Prvo smo bili koncentrirani na zagrebački nastup, a sada smo na ovaj pulski. Nakon ljeta ćemo početi razmišljati idemo li dalje ili ne. Naša je želja da nastavimo, ali još ništa nije dogovoreno. Sve je moguće, ali još ništa nije odlučeno - kazao je Hus dodajući kako Rudan ima njihove simpatije, ali imaju ih i drugi pjevači koji su nastupili na zagrebačkom koncertu benda u Areni poput Nermina Puškara ili Noe Rupčića, sina Valjkove pjevačice Tine Kresnik...

image

Husein Hasanefendić Hus

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Ne žele brzati što je i sasvim jasno jer od smrti Akija Rahimovskog prošlo je tek pet mjeseci, pa im je i emotivno prerano za odluku o njegovom nasljedniku. Ono što su definitivno odlučili jest da koncert u veličanstvenoj pulskoj Areni u kojoj će članovi benda nastupiti 25. lipnja zajedno s prijateljima, bude posljednji te vrste kako ih ne bi optuživali da žele profitirati na Akijevoj smrti. Poziva iz regije je bilo, no odbili su ih uz zaključak - reprize neće biti.

image

Filip Rudan nastupit će u Puli na oproštajnom koncertu parnog Valjka

Goran Mehkek/Cropix

Ulaznice za Pulu očekivano su rasprodane, a Rudan će biti među pjevačima koji će ponovno zapjevati Valjkove legendarne hitove. Koncert neće biti identičan kao zagrebački, primjerice na sceni će im se ovog puta pridružiti Lu Jakelić koja je za Husa pravo otkriće, no popis svih gostiju ne žele otkrivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 00:52