SJEĆATE LI SE RENATE?

Svi pričaju o figuri bivše misice, pogledajte kako je izgledala prije 20 godina: ‘Ja sam iz Baywatcha‘

Danas je sretno udana za vojnika koji je obavljao misije u Afganistanu i ima dvoje djece, ali živi aktivno i stvara karijeru fitness trenerice

Bivša misica snimljena u Splitu 2012 godine
 

 Paun Paunovic/Cropix/Cropix

Renata Lovrinčević Buljan (45) okrunjena je za Miss Universe Hrvatske prije 22 godine, ali i danas privlači tisuće komentara na društvenim mrežama zbog svog izgleda. Sretno udana i s dvoje djece, ova bivša misica izgleda jednako dobro kao i 2000. kada je bila okrunjena za najljepšu Hrvaticu, tvrde fanovi na njenom Instagram profilu kojih je oko 140 tisuća.

Završila je Kineziološki fakultet u Splitu, a sada radi kao fitness trenerica. Društvene mreže koristi kako bi na zdrav život nagovorila i svoje pratitelje.

Lovrinčević je prije osvajanja titule Miss Universe Hrvatske radila kao spasiteljica na plaži što su je ustvari i dovelo do audicije za natjecanje.

image

Renata snimljena na Hvaru 2002. godine

Ivo Vučetić

- Uvijek sam voljela samo komad neba, komad stine i mora bez puno ljudi. Bila sam Baywatch i zamislite imati takav posao za jednu osobu koja ovoliko voli more. To je bio san snova i on se ostvario", prisjetila se Lovrinčević 2020. za protal Showbuzz.

Jednom je prilikom na televiziji opisala svoja iskustva iz natjecanja.

- Kao da je bilo jučer i dan danas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela je puno lijepih momenata i lijepih prilika, rekla je.

Ova atraktivna Splićanka u sretnom je braku s profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom s kojim dijeli dva sina.

Početkom prošle godine otkrila je koliko je na nju utjecala pandemija.

- Kako sam nakon toliko dinamičnih godina rada bila željna svoga doma, moram vam reći da sam uživala ipak malo više od mnogih i nije mi teško palo biti doma. Dapače, odmorila sam se, više vremena provela s obitelji, rekla je Splićanka za Story te dodala:

- Naguštala sam se ali teško je radnika umiriti na duže vrijeme. Najviše su patili moji treninzi jer pripadam među one koji u teretani više i lakše odrade. Dobila sam nekoliko kilograma viška jer kada vam je teretana i kuhinja u istom prostoru, nije vam lako.

image
Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Bivša misica smatra kako briga o vlastitom tijelu treba biti na prvom mjestu svima te poručuje svima da nikada nije kasno i da je dovoljno čak samo pola sata dnevno tjelesne aktivnosti.

- Tko još nije krenuo, neka krene. Ne govorite da je gotovo, jer nikada nije gotovo. Tijelo se zaista i u tjedan dana može dosta promijeniti, a to je vrlo dobra vijest, poručuje u intervjuu za Showbuzz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 22:12