SAMOZATAJNA RUŽA

Svi se pitaju tko je Lasagnu ispratio na pozornicu Dore: Riječ je o sestri nekad moćne žene s HTV-a

Riječ je o Ruži Novak, dugogodišnjoj asistentici režije na HRT-u

Ruža Novak i Baby Lasagna

 HTV Screenshot/

Nakon proglašenja pobjednike Dore, Baby Lasagnu je, još uvijek šokiranog zbog svega što mu se izdogađalo, prema pozornici HTV-a, gdje je još jednom izveo pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim‘, s nježnim osmijehom na licu pratila simpatična i samozatajna žena sa slušalicama.

Mnogi gledatelji komentiraju ovih dana kako im se ta gospođa iznimno svidjela jer je pokazala majčinske simpatije prema Marku Purišiću, odnosno Baby Lasagni, pogotovo kad se zna da ga HRT uopće nije htio u prvotnoj pjevačkoj postavi Dore jer ga je stavio kao rezervu.

Žena sa slušalicama zagolicala je znatiželju gledatelja, a Slobodna Dalmacija otkriva o kome se radi.

Riječ je o Ruži Novak, dugogodišnjoj asistentici režije na HRT-u, koja je sestra nekadašnje voditeljice Hloverke Novak-Srzić. Simpatičnu Ružu poznaje svatko tko je u minula četiri desetljeća imao bilo kakav doticaj s nacionalnom televizijom pogotovo s njezinim show programima.

Vedra sestra iz sjene odavno je stekla status HRT-ove pozadinske zvijezde, dobro znane izvođačima i publici, koju, između ostaloga, redovito animira na snimanjima.

image

Ruža Novak i Baby Lasagna

HTV Screenshot/

Ruža je od ljeta 1980., kad je prvi put kročila nogom na nacionalnu dalekovidnicu, nebrojeno puta ‘prošetala‘ scenom. Nema što nije radila – od dolaska pape Ivana Pavla II., predsjedničkih inauguracija, ulaska Hrvatske u EU, preko popularnih HRT-ovih showova, svih Dora i Porina, nekadašnjih Sedmih noći do nedavno završenog The Voicea... Počela je u Dramskom programu, ali se brzo prebacila u zabavnije vode.

- Sve je uživo i sve je stresno. Želudac me uvijek boli da sve štima. Ali sve je to dio posla. Volim show i to je to. Volim zabavu... I nisam se zasitila. Još pet godina do penzije - rekla je Ruža našoj novinarki prije četiri godine, što znači da ovu ‘legendu s Prisavlja‘ još svega jedna godina dijeli do mirovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:09