BURNO U SUPERTALENTU

Svi su bili spremni reći ne, a onda su Martinini hvalospjevi promijenili sve: ‘Slomila si ga! Ovo je bilo stenjanje‘

Nakon nastupa Luke Kolenka (17) u sinoćnjem Supertalentu odvijala se burna rasprava među članovima žirija.

Davor Bilman, Maja Šuput i Martina Tomčić

 YouTube/Supertalent

Nakon nastupa Luke Kolenka (17) u sinoćnjem Supertalentu odvijala se burna rasprava među članovima žirija.

Otpjevao je autorsku pjesmu, a već tijekom nastupa Maja je izrazima lica dala naslutiti da joj nije sjela Lukina izvedba, prenosi Nova TV.

‘‘Tvoja izvedba je bila malo previše, moraš malo smiriti doživljaj, malo si se preunio, previše drame, emocija‘‘, komentirala je Maja, a nadovezao se Fabijan.

‘‘Jako mi se sviđa što slušaš sebe i što po tome pišeš pjesme, ali ove emocije su te ponijele‘‘, rekao mu je Fabijan.

Davor je bio sasvim otvoren prema Luki.

"Ne mogu reći da razumijem tvoju patnju, ali razumijem da ti je to inspiracija za pjesme iako ovo što si ti izveo nije nešto što bih ja slušao‘‘, objasnio mu je Davor.

‘‘Tvoja izvedba je bila malo previše, moraš malo smiriti doživljaj, malo si se preunio, previše drame, emocija‘‘, komentirala je Maja, a onda je red došao na Martinu.

‘‘Mene je vrlo često na pozornici pojela emocija. Strast bi me preuzela do te mjere da bih počela fizički plakati. Iznimno sam sretna da Luka ne pripada generaciji koja su većinom izgubila širinu palete osjećaja. Fakat se ne šalim, klinci imaju isti izraz lica i kad su sretni i kad su tužni. Luka je jedan mali slatki vanzemaljac koji se ne srami pokazati emocije. Emocije su ključ života, uzmite u obzir da i mi kao emisija možda imamo priliku poslati poruku i klinicima i generaciji da se ne treba sramiti onoga što jesmo‘‘, poručila je Martina što je rasplakalo Luku.

Nijedan od kandidata u ovosezonskom Supertalentu nije izazvao ovakve podjele među članovima žirija.

Martina je Luki dala prolaz, a Fabijan koji je bio nesiguran na kraju se također odlučio za ‘‘da‘‘ zbog Martinine poruke. Dok je razmišljao publika je skandirala ‘da, da‘, a nakon njegovog ‘da‘, Maja je burno reagirala:

‘‘Fabijane, slomila te! Slomili su te publika i Martina. Ja sam nervozna jer si se slomio, nisam mislila da si takav, slomili su te jer si mekan. Davor će reći ne, a ostat će da sam ja presudila i sad će ispasti da sam ja jednom divnom emotivnom čovjeku prekinula karijeru. Evo kako vrši Martina pristisak na mene, ja volim emocije, ali evo iskreno, fakat me nisi taknuo i to tvoje stenjanje mi je išlo abnormalno na živce, komentirala je Maja, a jednom upadicom Martina ju je potaknula da razmisli o svojoj ocjeni.

Spomenula je Blooma, Majinog jednogodišnjeg sina, nakon čega se Maja počela premišljati.

"Martina nikad nije vršila pritisak na nas, pa ću sad na konto nje i ovog što je rekla ja ti dati da‘‘, zaključila je Maja.

Davor se ipak nije dao smesti, ostao je pri prvotnoj odluci.

‘‘Ja Martina isto poznajem mlađu generaciju, ne živiš samo ti s mlađom generacijom. Slažem se da ljudi trebaju pokazivati emocije, ali se ne slažem da svi trebaju plakati i biti nesretno zaljubljeni i stenjati. Sviđa mi se kako sviraš, ali ne kako pjevaš‘‘, zaključio je Davor.

‘‘Nije me čak ni briga što ćeš reći, ali ti samo bacam protuargumente, ovo se zove konstruktivan razgovor‘‘, dobacila je Martina Davoru na njegov komentar, a i on je njoj odgovorio.

‘‘Ovo se zove upadanje i nepristojnost‘‘, zaključio je Davor, a Luka je na kraju dobio prolaz za polufinale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:17