KĆI MIJE BEGOVIĆ

Svi su očarani njezinom figurom, a ona odgovora: ‘Nemam još poslovnih ponuda iz modnog svijeta‘

Kći naše poznate glumice otkrila nam je da se pronašla u radu u turizmu te da uživa u Istri i ne žali što je napustila novinarstvo
Maja Lena Lopatny
 Instagram

Nakon što je, poslije poprilično dugog odsustva s društvenih mreža, na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u malu crnu haljinu, raspuštene duge kose i s elegantnim sandalama svjetlucavih visokih potpetica na nogama, Maju Lenu Lopatny pratitelji su obasuli komplimentima.

"Zanosna, svoja, prkosna i ponosna", "ti bokca", "predivna", "Barbie" - samo su neki od komplimenata.

Maja, nekad novinarka i voditeljica, danas PR-ica, nasmijala se kada smo je pitali je li ta fotografija najava nekog modnog editorijala, jesu li je možda angažirali za neku modnu kampanju.

- Ne, to je privatna fotografija. A haljina je obična mala crna haljina iz Zare. Nema još poslovnih ponuda iz modnog svijeta. Držim se turizma - komentirala je kroz smijeh 29-godišnja kći naše poznate glumice Mije Begović.

Fotografija je snimljena na Korčuli, po Majinim riječima "iznimno fotogeničnom otoku" koji je posljednjih pet godina jedno od njezinih radnih mjesta. Naime, njezin se poslovni život dijeli na više destinacija pa je Maja neprekidno na putu između Zagreba, Korčule i Istre. Zaposlena je u jednoj velikoj turističkoj kompaniji koja posluje na više lokacija. Uživa u poslu i ne žali što je napustila novinarstvo.

image
Mia Begović i Maja Lena Lopatny
Marko Todorov/Cropix

- Ipak sam ostala, kroz odnose s javnošću, povezana s novinarstvom. Ali, doista sam se našla u turizmu - kaže Maja kojoj savršeno odgovara ovakav poslovni i životni ritam.

Korčula, koja je prošlog ljeta, u ono kratko vrijeme koliko su prilike dopustile, bila prava hit destinacija, posebno joj je draga jer je i obiteljski korijeni vežu za jug Hrvatske.

image
Instagram

- Mama je s Pelješca, Korčula je blizu i na neki sam način cijeli život povezana s njom, pa se tu doista osjećam kao doma - objašnjava.

Ovih dana, kaže, ima iznimno puno posla, sezona je sve bliža a ona se poput svih turističkih djelatnika nada da će se epidemiološka situacija popraviti, da će se što više ljudi cijepiti (a i ona koja je uspjela izbjeći covid-19, među njima i što prije).

- Nadam se da će pandemija posustati i da će se sve napokon početi vraćati u normalu i, naravno, da će se gosti vratiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:10