SVJETSKA SENZACIJA

Svi su poludjeli za Hauserom u Armeniji: Nastao je zastoj zbog hordi obožavatelja, morali su angažirati osiguranje

Horde obožavatelja pratile su Hauserov posjet Armeniji, a karte su bile rasprodane čim su puštene u prodaju

Stjepan Hauser

 Haya Festival

Jedan od najvećih svjetskih violončelista današnjice, Zagrepčanin Stjepan Hauser, ne prestaje puniti arene diljem svijeta. Ovoga puta nastupio je pred 10 tisuća obožavatelja u rasprodanoj armenskoj areni, Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex, u gradu Yerevan.

Na ovom glazbenom spektaklu prisustvovali su ljudi iz cijeloga svijeta, koji su uživali u svakoj odsviranoj noti. Koncert je najavljivan dva tjedna prije, a karte su bile rasprodane istog trena.

image

Hauser na pozornici

Haya Festival

Dočekan kao prava globalna zvijezda, novinari i veliki broj obožavatelja na aerodromu priredili su mu doček za pamćenje, koji je u četiri sata ujutro, pri samom glazbenikovom slijetanju pozitivno iznenadio i Hausera osobno. Horde obožavatelja pratile su Hauserov posjet Armeniji, a nastao je i zastoj te su organizatori zbog glazbenikove sigurnosti angažirali i osiguranje.

image

Rasprodana dvorana

Haya Festival

U Hauserovu su čast mini koncert izveli i stipendisti zaklade Music for Future Foundation. Dobra atmosfera i osmjesi na licima okupljenih još jednom su se pokazali kao najbolji pokloni koje vjerna publika može darovati glazbeniku. Predivan i iznenadan nastup, kao i upoznavanje s glazbenim idolom, za djecu je bilo nezaboravno iskustvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. ožujak 2024 20:59