HAJDE DA LUDUJEMO...

Tajči (50) pozirala u bikiniju uoči duhovnog krstarenja, u sjajnoj je formi: ‘Spremna za ljeto!‘

Pjevačica koja već godinama živi u Nashvilleu, prvi put je pokazala cijelu svoju figuru u kupaćem kostimu
Tatjana Matejaš Tajči
 Srdjan Vrancic/Cropix

Uskoro se otvaraju registracije za "Transformational Retreat and Sea Cruise", duhovno krstarenje pod vodstvom popularne Tatjane Cameron Tajči (50), a pjevačica se, čini se, već počela pripremati za ljeto.

Pjevačica koja je na Eurosongu 1990. godine pjevala sada već kultnu pjesmu "Hajde da ludujemo", posljednjih se nekoliko godina, od smrti svojeg supruga Matthewa, posvetila duhovnosti. Jutarnjem je ispričala da se predstavlja "kao glazbeni umjetnik, motivacijski govornik i life coach. Tim redoslijedom." Svoja znanja i uvjerenja dijeli i s drugima, upravo na krstarenjima jadranskom obalom, koja naplaćuje do 20-ak tisuća kuna po osobi. Prošle godine krstarenja nije bilo zbog koronavirusa, no ovog se ljeta, čini se, Tajčina putovanja vraćaju.

Kod nje traju pripreme, pa je baš ovih dana pokazala zavidnu liniju i formu - pozirala je u dvodijelnom kupaćem kostimu i fotografirala se pa stavila fotografiju na svoj Instagram uz poruku "summer ready", odnosno "spremna za ljeto". Iako je već nekada objavljivala fotografije s plaže, ovo je prvi put da je pokazala cijelu svoju figuru.

image
Tajči u kupaćem kostimu
Instagram/Tatjana Matejaš Cameron

Inače, Tajči je za Jutarnji već govorila o svojim svjetonazorima, vjeri te transformacijskom krstarenju.

- Kao prvo, ne postoji čarobni štapić za transformaciju života, neki čudotvorni eliksir ili formula u tri, pet ili deset koraka. Ono što sam ja sama naučila kroz razgovor s drugima, literaturu i osobno životno iskustvo, od uspjeha u Hrvatskoj, preko odlaska i građenja nove karijere u novoj zemlji, do borbe s depresijom i anksioznošću te gubitka oca i supruga, jest to da je svaka transformacija proces koji možemo sami započeti. Ili čekati da nas neka tragedija probudi i potakne - izjavila je jednom prilikom.

Pjevačica inače već godinama živi u Nashvilleu, gdje ima bend koji svira duhovnu glazbu.

- No nijedan koncert ne prođe bez "Hajde da ludujemo". To je zarazna i vesela pjesma, a kako zaista svatko - na bilo kojem kraju svijeta, s kojeg god jezičnog područja - prepozna riječ "čokolada", uvijek je sa mnom pjevaju - rekla nam je.

image
Vojko Basic/Cropix

Po pitanju vjere, kaže da je kršćanka u franjevačkom duhu.

- U svakom trenutku težim prepoznati Boga u svemu što nas okružuje. Bez vjere u dobro, u ljubav, u život sve bi bilo besmisleno. Vjera mi je poticaj da u svemu pronađem nešto pozitivno - ispričala je za Jutarnji.

Osim što se priprema za krstarenje, Tajči i dalje stvara glazbu, baš nedavno je prepustila pjesmu "Window in the Wall", čija je koautorica, poznatoj glumici i pjevačici Oliviji Newton-John (72) i njezinoj kćeri Chloe Rose Lattanzi (35). Prvotni je plan bio da se pjevačica upravo s tom pjesmom natječe na Dori, no na kraju ju je prepustila velikoj svjetskoj zvijezdi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 03:56