DAN DE

TAJČI O POSLJEDNJEM SUSRETU S TUTIĆEM Sjedili smo u baru i rekao mi je: 'Dat ću ti još jednu priliku... Ako odeš, Severina već čeka na drugoj liniji'

 

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, ekskluzivno za Dan De otkrila je kako je izgledao njezin posljednji razgovor sa Zrinkom Tutićem, koji ju je početkom '90-ih vinuo u zvijezde.

"Bilo je zgodno... Zrinko je rekao: 'Hajde, dat ću ti još jednu priliku, nemoj otići, možeš se predomisliti. Ali ako stvarno ideš Severina čeka na drugoj liniji", prisjetila se i objasnila da su sjedili u nekom baru, još nije bilo mobitela.

"Ako ti veliš da ideš, ja ju zovem i ona ima tvoje mjesto", rekao je Tutić.

Screenshot / YouTube

"Ja sam rekla: Zrinko, izvolite. I nek joj bude sa srećom", iskrena je Tajči.

I onda je ona 1992. godine otišla u Ameriku s jednim koferom i 400 dolara.

Zrinko Tutić nakon svega nikad nije govorio loše o njoj. "Tajči je zarazno biće. Do te mjere se uvuče u tebe, kao vodene kozice, da to ne možeš oprati", pričao je Zrinko.

Screenshot

Kao što je i rekao, brzo nakon Tatjaninog odlaska potpisao je ugovor sa Severinom Vučković.

Sa Splićankom je imao dva trogodišnja ugovora (od 1992. do 1998. godine). Ona ih je nakon prekida suradnje nazvala robovlasničkim, a on se s tim nije složio.

"Pjevač donese sebe i ništa više. Mi sve osmislimo, financiramo i napravimo projekt u koji vjerujemo. Platimo troškove, pa ono što ostane dijelimo pola-pola. Ne mislim da je to robovlasnički ugovor", objašnjavao je Tutić.

Severinu je nazvao najboljom zabavljačicom koju smo ikad imali iako su suradnju prekinuli velikom svađom.

Ona je ostala zapamćena kada je na na Porinu 2002. u Dubrovniku uživo izvela pjesmu 'Mala je dala', koja je očito bila posvećena Tutiću. Tekst pjesme promijenila je u "...ista pisma samo druge riči, jedan tukac drugom tukcu sliči, s takvima je mala oduvijek znala, nije to šala, nije to šala...".

Pjevala je i gledala u Tutića koji je sjedio u prvom redu i crvenio se od bijesa.

"Naravno da sam bio uzrujan. To je novohrvatski primitivizam. Da smo htjeli takvu glazbu, angažirali bismo Cecu Veličković. Ona je barem originalna", rekao je tada glazbeni producent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:27