ZAJEDNO SU STVARALE

Tajči o preminuloj Oliviji Newton John: ‘Moj idol i suradnica. Zahvalna sam joj na puno toga‘

‘Njezino nasljeđe će živjeti i dalje kroz ljubav i optimizam. Olivia Newton John je moj idol iz djetinjstva i apsolutno je obožavam‘

Tajči i Olivia Newton John

 Privatna Arhiva/Profimedia

Glumici i pjevačici Oliviji Newton-John, koja je u ponedjeljak izgubila borbu s karcinomom dojke, jedan od posljednjih projekata bila je suradnja s našom pjevačicom Tatjanom Cameron Tajči, a od "svog idola iz djetinjstva", kojoj je pomogla napisati pjesmu "Window in the Wall" ranije ove godine, oprostila se objavom na službenom Instagram profilu.

- Zauvijek ću biti zahvalna na njezinoj glazbi, inspiraciji i njezinom divnom duhu. Također, zahvalna sam na njezinom radu u zakladi za borbu protiv raka. Njezino nasljeđe će živjeti i dalje kroz ljubav i optimizam - napisala je Tajči.

- Olivia Newton John je moj idol iz djetinjstva i apsolutno je obožavam - rekla je prilikom izlaska pjesme koja je privukla velik broj slušatelja.

Podsjetimo, legendarna glumica i pjevačica preminula je u dobi od 73 godine, objavio je u ponedjeljak njezin suprug John Easterling.

- Preminula je u miru svojega ranča u južnoj Kaliforniji jutros, okružena obitelji i prijateljima - priopćio je Easterling.

Newton-John, koja je svjetsku slavu stekla ulogom u kultnom filmu "Briljantin" iz 1978., godinama je vodila bitku s karcinomom dojke. Oliviji je rak prvi put dijagnosticiran 1992., no uspjela mu se othrvati da bi se bolest vratila u još dva navrata, 2013. i 2017. godine. Njezina je borba stoga postala inspiracija mnogima diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:17