PREMINUO OD RAKA

Tajči posvetila dirljivu objavu voljenom suprugu, javila se i punica Štefica: ‘U redu je opet isplakati rijeku suza‘

Tatjana Cameron Tajči obilježila je šestu godišnjicu smrti svog supruga Matthewa Camerona

Tatjana Matejaš Cameron

 Screenshot

Dirljivom objavom Tatjana Cameron Tajči obilježila je šestu godišnjicu smrti svog supruga Matthewa koji je 14. studenog 2017. godine izgubio bitku s teškom bolešću.

- Slavimo život. Otvori svoju najbolju bocu vina na loš dan. Obuci svoju najljepšu haljinu za večeru u svojoj kuhinji. Pojačaj glazbu i pleši. Milijun puta poljubi lica voljenih i još milijun puta im reci ‘volim te‘. Jer doći će dan kada ćeš morati reći zbogom - započela je svoju objavu Tajči, čiji je suprug preminuo u 47. godini nakon višemjesečne borbe s nepušačkim rakom pluća.

- Ako ste se ikada morali rastati od voljene osobe, ako ste joj morali pustiti ruku i otići, znajući da nikada nećete imati priliku čuti kako izgovara vaše ime, večeras sam s vama. U redu je osjetiti istu tugu nakon šest godina, ili deset, ili dvadeset šest. U redu je da ti toliko nedostaje da stalno duboko dišeš, ali težina traje. U redu je opet isplakati rijeku suza, iako si već isplakao ocean. I u redu je smijati se kroz tugu sjećajući se njegovih blesavih šala. U redu je pustiti glazbu i to ne onu tužnu, pogrebnu, već onu slavljeničku koja te tjera da podigneš čašu, zahvališ Bogu na životu što su ga oni kojih više nema živjeli. U redu je i naljutiti se i vikati na Boga i univerzum jer nisu uspjeli dostaviti čudo koje bi ih zadržalo ovdje još neko vrijeme - napisala je na Instagramu Tajči, koja se za svog Matthewa vjenčala 1999. godine, a skupa su dobili trojicu sinova.

image

Tatjana Matejaš sa sinovima

Privatni album

- Osjećam te. A godišnjice rastanka su sranje. Zapamtite, za sve postoji vrijeme. Vrijeme za tugu i vrijeme za smijeh. Vrijeme za rastanak i vrijeme za doček novog života - napisala je na Instagramu Tajči, na čiju je objavu prvo reagirala njezina mama Štefica Matejaš:

- Nedostaješ, Matt... Što vrijeme nosi dalje život, to su sjećanja tuge i uspomene veće - napisala je uz objavu svoje kćeri punica pokojnog producenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 01:26