SLAVIO BI 53.

Tajči posvetila dirljivu objavu voljenom suprugu koji je umro od raka: ‘Prije nego što je otišao, obećao mi je...‘

Njen je suprug bitku s opakom bolesti izgubio je u svojoj 47. godini

Tajči i suprug Matthew

 Instagram/

Dirljivom objavom na Instagramu Tatjana Cameron Tajči prisjetila se supruga Matthewa koji bi danas, da je živ, slavio svoj 53. rođendan.

- Danas bi bio Matthewov 53. rođendan. Uvijek bismo se smijali što sam starija od njega. Ova godina bila je puna velikih promjena. I upravo u tim trenucima nedostaje mi najviše i bol me svaki put presiječe. Bio je vidovnjak rješenja i ništa nije bilo preveliko za njega da se nosi s tim. Vidim ga u hrabrosti naše djece, u njihovom humoru, njihovoj ustrajnosti, odanosti, vještinama s ljudima, kreativnosti i predanosti onome u što vjeruju. Vidim njegov duh u načinu na koji i oni pomiču granice vlastitih zona udobnosti. No, najviše ga vidim u svijesti sva naša tri sina da ‘ustaju dok se penju‘ - uvijek pružaju ruku kako bi podržali druge dok urezuju put prema vlastitim snovima. I doživljavam ga u svim onim malim trenucima kada se osjećam preplavljeno - prije nego što je umro, obećao mi je da već imam ono zbog čega sam se oslanjala na njega: sposobnost da ostanem mirna i utemeljena u krizi i da nikad ne prestanem vjerovati - napisala je Tači uz niz obiteljskih fotografija koje je podijelila na Instagramu.

Njen se suprug borio s nepušačkim karcinomom pluća, a bitku s opakom bolesti izgubio je u svojoj 47. godini života.

Tajči i Matthew vjenčali su se u prosincu 1999. godine, imaju sinove koji se zovu Dante, Evan i Blaise, a glazbenica je jednom svoj brak opisala poput vožnje automobilom.

- Naš brak bio je kao vožnja u sportskom automobilu, brz, krivudav, ponekad strašan i razarajuć, ali i izvanredno prekrasan. Kao što to biva s izvanrednim stvarima u životu, uložili smo puno truda, predanosti i ljubavi kako bi mogli putovati još dugo - napisala je Tajči u danima sreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 23:01