NA ODMORU

Tajči stigla u Hrvatsku, prvo je zagrlila mamu Šteficu: ‘Uživam u svakom sadašnjem trenutku kad smo svi na okupu‘

Popularna pjevačica je sa sinovima Blaisom, Evanom Amadeusom i Danteom prošlog tjedna iz Amerike doletjela u Zagreb

Evan Amadeus, Dante, Tajči i Blais u Korčuli

 Privatna Arhiva

Opušteno, bez presinga i obaveza. Točno tako svoj godišnji odmor u Hrvatskoj provodi Tatjana Cameron Tajči, koja je sa sinovima Blaisom, Evanom Amadeusom i Danteom prošlog tjedna iz Amerike doletjela u Zagreb i prvo zagrlila svoju mamu Šteficu, koja je jedva dočekala da poljubi kćer i unuke. Nije ni čudo, jer puno je vremena prošlo od zadnjeg njihovog zagrljaja.

- Mama je bila s nama u Americi sve do početka pandemije - nismo još tada znali da će se pandemija dogoditi, pa se nismo ni previše opraštali. Imali smo planove da tog ljeta dođemo kod nje. Od tada (dvije i pol godine) Blais je prerastao braću - zorno opisuje Tajči, čija mama, gospođa Štefica, znaju to svi koji su imali prilike kušati njene specijalitete, sjajno kuha, ali ovog puta su mama i kćerka malo promijenile uobičajenu rutinu, pa su se po Tajčinom dolasku prvo počastile finom zagrebačkom pizzom.

image

Tatjana Cameron Tajči s Mirom Denoble u butiku Manina

Privatna Arhiva
image

Tatjana Cameron Tajči u Dubrovniku gdje je Blais prohodao

Privatna Arhiva
image

Tatjana Cameron Tajči s Ivanom Denoble

Privatna Arhiva

Tajči, koja je domovinu napustila na vrhuncu domaće glazbene karijere, kako bi svoj poslovni put nastavila izgrađivati u SAD-u, u Hrvatskoj sa sinovima ostaje tri tjedna. Odmor će, kaže nam, provesti malo na moru, a malo u Zagrebu, u krugu svoje obitelji. Pjevačicu, čiji se trideset godina stari hitovi još uvijek rado pjevuše, pitamo kako izgleda njezin tipičan dan otkako je u Hrvatskoj.

image

Gradska Kavana u Dubrovniku gdje su je prijatelji iz Nautike (uz društvo Mara Raiča) divno ugostili

Privatna Arhiva
image

Evan Amadeus, Dante, Tajči i Blais u Korčuli

Privatna Arhiva

- Opušteno, bez obaveza. Naravno, rezervirala sam par dana za pisanje mog tjednog bloga (na web stranici TatianaCameron.com) i za coaching VIP klijente, ali želim se zaista opustiti i biti bez obaveza, te uživati u svježoj ribi iz Jadranskog mora, našem maslinovom ulju, paškom i ličkom siru, zagorskom siru i vrhnju, domaćoj bučnici... - govori glazbenica koja je prije nekoliko mjeseci završila s edukacijom i coaching certifikacijom u Chopra Centru. Završila je i proces akreditacije od strane Internacionalne Coaching Federacije (ICF) tako da trenutno radi na ponudi coaching programa, tečaja i retreata.

- Uz to uvijek imam glazbene projekte s kojima se bavim. No, poslovno sam više u jednom staloženom razdoblju bez puno novih projekata jer se želim što više posvetiti sinovima koji su i sami pred značajnim prekretnicama: Blais se odlučuje gdje će ići na koledž, jer završava srednju školu, Dante će započeti raditi u struci, a Amadeus je treća godina koledža i drago mi je da mu mogu biti podrška. Blais će još godinu dana živjeti sa mnom, a onda će i on krenuti svojim putem, tako da uživam u svakom sadašnjem trenutku u kojem smo svi na okupu - ističe Tajči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:06