PREMIJERA SPOTA

Talentirana Nikolina u novom singlu ‘Ljubav‘ zatvara jednu životnu etapu, a otvara drugu

Prikazali smo moment nakon što se izlegne leptir i shvati da ima krila, kaže pjevačica o vizualno iznimno atraktivnom videu
 Barbara Repe

Nakon odličnog prvog singla "Srce", talentirana glazbenica N I K O L I N A predstavlja novi singl i spot "Ljubav". Riječ je o pjesmi koja u sebi nosi notu olakšanja i prozračnosti jer slavi i prihvaća trenutak zatvaranja jedne životne etape, a otvara drugu.

Autori glazbe i teksta su Davor Doležal, Milo Stavros i Nikolina Kovačević, a uz njih su u aranžmanu sudjelovali Robert Vrbančić i Nikola Šantek. Produkcijski dio, kao i mix pjesme, djelo je spomenutog Davora Doležala, dok je za mastering zaslužan Goran Kovačić.

Za singl "Ljubav" snimljen je i vizualno iznimno atraktivan spot, kojeg potpisuje mladi producentski duo Benjamin Strike i Luka Vidović. Izvanredne odjevne kombinacije i ovaj put osmislila je Barbara Repe, a prostor Hrvatskog glazbenog zavoda savršeno je zaokružio ideju estetike spota.

"Nježno, razigrano, pastelno, a opet odlučno i hrabro bili su osnovni pojmovi za kojima se vodio Benjamin. Omogućio je da prikažemo moment nakon što se izlegne leptir i shvati da ima krila. U spotu je pet predivnih djevojaka koje zajedno sa mnom proživljavaju svaka svoju transformaciju, a još je ljepše kad smo sve tu jedne za drugu. Čak je i cvijeće koje je korišteno u spotu doživjelo svoju transformaciju jer je dobilo novu ulogu. Postoji jedan osnažujući podton koji je prisutan u ovoj cjelini i to ne onaj koji se gura u lice svakome, već onaj koji je sam sebi dovoljan", kaže Nikolina.

Pjesma "Ljubav" u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

image
N I K O L I N A
Šimun Bućan
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:54