MAJA I ERMANNO

Talijan, koji je surađivao i s Mirtom Šurjak, najavio suradnju s još jednom Splićankom

Glazbenik iz Milana našoj je publici poznat po tome što je u video spotu za pjesmu ‘Mi manca il calcio‘ glumila HTV-ova novinarka

Fabbri i Maja Bajamić

 Press/Instagram

Pjevačica Maja Bajamić ima novu inozemnu suradnju. Nakon uspjeha pjesme ‘Cumbia en la playa‘ (Čekam ljeto) koja je završila na top listama u više europskih zemalja, Splićanka je snimila i pjesmu ‘Natale al mare‘ (Božić na moru) koju zajedno s njom izvodi talijanski pjevač Ermanno Fabbri. Glazbenik iz Milana našoj je publici poznat po tome što je u video spotu za pjesmu ‘Mi manca il calcio‘ (Fali mi nogomet), čiji stihovi glase ‘Trebam prvu ligu/Volim i drugu/ u hitnim slučajevima pomaže i treća...‘ glumila poznata HTV-ova novinarka Mirta Šurjak.

image

Ermanno Fabbri

Press/

No, vratimo se Maji i Ermannu koje je povezao Ivo Šćepanović, autor stihova skladbe ‘Natale al mare‘, inače i autor skladbe ‘Cumbia en la playa‘, a u istom timu je ponovo i Talijan Tiziano Cannas kao autor glazbe, poli instrumentalist poznat i po kazališnoj i televizijskoj suradnji s glumcem Enricom Bertolinom. Pjesma ‘Natale al mare je rock-gospel-blues pjesma koja se pristupom razlikuje od uobičajenih božićnih skladbi.

image

Maja Bajamić

Neja Markicevic/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:31