KREĆE SHOW

Tamara Loos: ‘Bila sam u šoku, ovo mi je novo! Ako ne preživim kritične prve minute, Mešin će morati sam voditi‘

Uz gomilu voditeljskog iskustva koje imam nikada nisam vodila ovako veliki show, priča 36-godišnja Zagrepčanka

Tamara Loos

 Nova Tv/Nova Tv

Najveći novitet treće sezone "Plesa sa zvijezdama", kako je to džentlmenski rekao voditelj tog showa Nove TV Igor Mešin - jest njegova suvoditeljica Tamara Loos. Dobro poznato lice brojnih HTV-ovih projekata po prvi put u životu angažirana je u jednom tako velikom zabavnom projektu kao voditeljica.

- Eto, uz gomilu voditeljskog iskustva koje imam, nikada nisam vodila ovako veliki show. Doduše sudjelovala jesam, ali kao natjecateljica u "Zvijezdama pjevaju" i to prije 13 godina čega se jako dobro sjećam. Posebno tog prvog nastupa s Markom Toljom kada smo pjevali "Ja sam lažljiva" od Denis &Denis i kolika me je trema "oprala". Gledala sam stalno u pod i mislim da mi je Hus koji je tada bio u žiriju rekao sve je to super, ali trebala si malo dići pogled - uz smijeh se prisjeća Loos, inače voditeljica na Top radiju. Zato kada sada priča sa zvijezdama koje znaju biti malo u panici zbog treme, dobro zna da je samo važno u toj prvoj emisiji "probiti led". Poslije noge same plešu ili kako je to u slučaju Tamare Loos bilo - grlo je propjevalo.

image

Igor Mešin i Tamara Loos

Ranko Suvar/Cropix

U "Plesu sa zvijezdama", koji kreće ove nedjelje 5. ožujka, angažirana je preko audicije.

- Bila su dva kruga i išla sam bez ikakvih očekivanja. Moj posao je da dođem kada me se pozove na takve stvari, ali nisam si davala neke šanse upravo zato jer nikada nisam radila takve projekte. Vjerojatno sam zbog toga osjećala i manjak samopouzdanja, a pored toga mislim kako uvijek ima boljih od mene. Ako ništa drugo, boljih za ovakve projekte. U glavi mi je bilo i da sam previše vrckava, misli mi vrludaju i riječi isto tako, što je istina pozitivno za zabavni show, ali eto, ja stvarno nisam vjerovala da ću proći. Čak i na drugi krug otišla sam više reda radi i kada su mi javili da sam dobila angažman ostala sam sjediti, sjediti, sjediti,... Da, bila sam malo u šoku, velika je ovo stvar posebno jer su bile audicije. Time dobiješ potvrdu da si dobar i da je očito netko prepoznao ono što možda sam ne vidiš i to mi je bilo baš drago - priča Loos. Ova 36-godišnja Zagrepčanka tako je uskočila u raskošne toalete, obula vrtoglave štikle na koje se još privikava...

- Ovo mi je posve novo, nikada u životu nisam bila prepuštena u toliko ruku koje se brinu samo o mojem izgledu. I lijepo je, obožavam ove haljine. Sada kada dođem doma i odjenem svoju trenirku ili traperice za radio osjećam se tako bezveze. I mislim si kako moram osvježiti garderobu, ali onda mi sine pa ne možeš hodati naokolo u toaletama i trčati za djecom - uz smijeh će Loos. I njezinim kćerima koje ima s pravnikom Matijom Perkovićem, osmogodišnjoj Veri i četverogodišnjoj Anji, novitet je vidjeti svoju mamu toliko dotjeranu.

image

Ples sa zvijezdama

Ranko Suvar/Cropix

- Sad su mi zbog emisije stavili i jako duge nokte pa kad sam se vratila s probe doma dotrčale su mi u susret i pitale - "Mama, što ti je???". Tako su počele doživljavati da imam novi angažman, no od malena s njima komuniciramo bilo da je u pitanju radio, bilo da je televizija, kako je mama na poslu, ne potenciramo ni na koji način kako je to važno - objašnjava Loos.

Za kraj je pitamo osjeća li prije svog debija u "Plesu sa zvijezdama" tremu?

- Imam je, kako ne. Kada smo se srele Petra Kurtela i ja; ona nakon treninga, ja nakon probe, sjele smo na stepenice i pričale o tremi. I ona mi kaže kako je puno čitala o tome da naš mozak ne može razlučiti uzbuđenje od straha i to onda rezultira tremom. Znači, moraš si cijelo vrijeme ponavljati mene nije strah, ja sam uzbuđena... ali meni ne pomaže. Autosugestija nula bodova, to na mene ne djeluje. No već iz svojih prethodnih iskustava dobro znam da su mi kritične prve minute. Ako to preživim, izgurat ću cijelu emisiju, ako ne, Mešin će je morati sam voditi - našalila se brzopotezno za kraj Tamara Loos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:50