KOME STOJI BOLJE?

Tamara Loos odjenula prozirnu haljinu staru 11 godina i podsjetila na ‘modni skandal‘: ‘To nije nikakva tajna...‘

Otmjenu je haljinu dizajnirala Matija Vuica koja se oglasila putem Instagrama, a prva ju je nosila Severina

Tamara Loos

 Nova Tv/

Sve su oči uprte u novu sezonu "Plesa sa zvijezdama", a često gledatelji komentiraju modne kreacije u kojima zvijezde i njihovi mentori nastupaju svake nedjelje navečer. U posljednjoj epizodi je voditeljica Tamara Loos odjenula prozirnu haljinu sa zanimljivim ukrasima, u prvom planu su bile njene noge, no gledatelji su primijetili nešto sasvim drugo.

image

Tamara Loos

Nova Tv/

Naime, istu je haljinu, prozirnu s ukrasima i ružama, prije 11 godina nosila i Severina u Beogradu kada se pojavila na dodjeli nagrada za osobu godine magazina Hello. Otmjenu je haljinu dizajnirala Matija Vuica koja se oglasila putem Instagrama.

- Nije nikakva tajna da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala i nemalo puta su me cure pitale zašto je ne prodam. Ali nije sve za prodaju, arhiva je ono što priča o tvojoj povijesti, a ova haljina zauzima posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu. Kad je Marko Grubnić došao s Tamarom i upikirao je, znala sam da neću Tamari Loos odoljeti. Nekako mi se baš svidjela ta cura. I eto je, iz moje arhive na plesni podij Plesa sa zvijezdama. P.S. Prozračit ćemo još neke... Valja reciklirati - napisala je Vuica te opisala susret s Grubnićem koji je odgovoran za "styling" poznate TV voditeljice iz epizode u epizodu emisije.

Objavu je komentirala i Severina te ukratko rekla kako je ta haljina "najljepša ikada".

Inače, srpski mediji su u vrijeme kada je Severina nosila tu haljinu pisali kako je "skandalozna i neprikladna" za srpski dvor, s obzirom da se dodjela održala na dvoru Karađorđevića.

Da se radi o haljini koju je ranije već nosila Severina, prvi je na svom Facebooku ukazao poznati modni kritičar Neven Ciganović.

- Sjećate se klajde u kojoj je Severina sablaznila srpski dvor Karađorđevića? Evo je nakon 11 godina fura Tamara Loss u “Plesu sa Zvijezdama” Jest da se mašna negdje zagubila, i Sevka još uvijek izgleda bolje od Tamare,ali naftalin je odradio svoje i klajda je ponovno doživjela svoj preporod - ‘bocnuo‘ je Ciganović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:28